Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimbalek1234

jakis zbok napisal mi na gg a maz to przeczytal i teraz afera

Polecane posty

Gość bimbalek1234

Dzień dobry,witam panią,mam na imię Adam i jest mi bardzo miło poznać panią.Na wstępie tłumaczę że pani numer posiadam z wyszukiwarki kontaktów na gg ,czyli tzw "przypadek".Piszę do pani w bardzo delikatnej sprawie.Otóż chciałbym poznać odpowiednią kobietę z którą mogłbym wspólnie realizować pewne fantazje dotyczące lekkiego exhibicjonizmu (chodzi o aranżowane spotkania intymne np(w windach w przebieralniach,kawiarniach czy kościołach)Chodzi mi raczej o niesamowitą erotyczną atmosferę takich spotkań ( a nie czysty sex),czyli o dotyk,wzrokowy kontakt,wstyd czy zażenowanie splątane z pożądaniem,także o dreszczyk napięcia i podniecenia .Może na początek aby stworzyć nastrój zaufania powiem coś o sobie .Na imię mam Adam jestem mieszkańcem woj lubelskiego (ale nie lublina) mam ponad trzydzieści lat i jestem rozwiedziony ,posiadam wyższe wykształcenie i praktykuję medycznie. Pozdrawiam panią i zapraszam do rozmowy oczywiście jeŚli pani rówież to czuje i jest w stanie otworzyć się na własne fantazje,a jesli nie to proszę mi wybaczyć że zająłem pani czas .Ps: jeśli chce pani pozostać anonimowa to pozostawiam pani swój adres email (piszę go ze spacjami(przerwami) ponieważ pisany normalnie nie przechodzi przez komunikator gg.) a d a m z a m o s c @ o n e t . p l

Gość ddddddddd4444444444
pozdro

Gość bimbalek1234
Moja odpowiedź: Witaj, chętnie powymieniam się z Tobą nagimi fotkami Więc o co ta afera, nie chciałam przecież się spotkać :(

Gość bimbalek1234
spadaj podszywaczu! moge wkleic odpowiedz mojego meza. ten typ wmawia mojemu mezowi ze jego kolega mnie pieprzyl! czaicie??? a moj maz mu wierzy :(

Gość ddddddddd4444444444
wklej wypowiedz ;p

Gość bimbalek1234
beti: 09:59:46 spierdalaj zboczencu 09:59:52 na szczaw 10:06:47 mojej zony to nie interesuje  17408886 16:09:50 a co ty kyrwa wiesz co interesuje twoją żonę chujku? hmm  beti 17:25:54 na tyle ja znam ze wiem a ty sie nie wpierdalaj beszczelny chuju pedale jebany w dupe skurwysynu ja jej wystarczam i nie narzeka szmaciarzu  17408886 17:27:03 palancie gdybys wystarczał nie dymał by jej mój kolega  beti 17:28:24 moja zona lezy w szpitalu ciezko chora jest a ty bydlaku takie rzeczy mi tu wypisujesz  17408886 17:29:01 co jej jest?  beti 17:29:03 i sam jestes palantem 17:29:10 a huj cie to  17408886 17:29:17 skoro lezy w szpitalu to nie czyta tego 17:29:27 skoro huj mnie to to spierdalaj  beti 17:29:58 kim ty kurwa jestes?  17408886 17:30:11 spad  beti 17:30:26 pierdol sie  17408886 17:30:54 nawzajem ciulu