Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalina13037

problem z facetem

Polecane posty

Gość michalina13037

Hej wszystkim dawno tutaj nie byłam... Mam problem dość nie ciekawy. Otóż mam problemy z chłopakiem zresztą jak zwykle. Jestem z nim 2, 5 lata. W styczniu wyjeżdżam na praktykę 50 km od mojego miasta i będę mieszkać w wynajętej stancji razem z moimi trzema koleżankami i dwoma chłopcami z klasy. Jak mu o tym powiedziałam od razu mi powiedział że nawet nie ma mowy że nigdzie nie jadę. Ja jednak uważam że nie robię nic złego i że nie powinien mi tego zabraniać. Chcę tam mieszkać ze względu na moje bezpieczeństwo bo praktyki będę mieć do 22.00 i trochę strach jeździć pksem o tej porze a potem jeszcze pół miasta przejść by wrócić do domu. Przez półtora tygodnia do mnie się nie odzywa ja zaś codziennie pisze do niego esemesy puszczam sygnały chcę mu pokazać że mi na nim zależy ale na darmo... Jak napisałam do niego kiedy się spotkamy to mi odpisał że jeżeli będę tam mieszkać to się nie spotkamy. I ja wtedy zapytałam czy w wigilie też się nie spotkamy a on że nie. Jestem załamana ;( Nie wiem czy to ja źle robię czy on. Nigdy go nie zdradziłam nie zrobiłam mu krzywdy i zasługuję na trochę zaufania co wy o tym myślicie??? Przepraszam jeśli zanudziłam. Nie piszcie głupich komentarzy

Gość gvbjnfjm
moj mi prawie zabronil wyjechac na studia (sam nie zdal matury:o) nie mowiac o tym ze gdyby sie dowiedzial ze w mieszkaniu mieszkal facet to chyba by mnie zabil na szczescie zaraz po wyjezdzie go rzucilam

Gość ehhhhhhhhhhhh
kobieto ehhhhhhhhhhhhhhhh podstawowy blad, jaki robimy my kobiety to poswiecanie sie dla faceta pewnie ze dobrze robisz i nei pisz tych smsow, nie ladaj za nim, to on ma za toba latac.

Gość michalina13037
ja właśnie usiłuje skończyć technikum z bardzo dobrym wynikiem a w moim zawodzie praktyki są istotną sprawą a on jest tylko po zawodówce

Gość gvbjnfjm
to go rzuc i tak nie macie przyszlosci

Gość michalina13037
dzięki za szczerość

Gość gvbjnfjm
nie ma za co :)

Gość michalina1 30 37
przecież mu tłumaczyłam , że ja zrobie studia będe miała zawód to on będzie tylko leżał i sił by mi dogadzać nabierał a ja zarobie na wszystko dla niego i troszkę co zostanie dla siebie

Gość michalina13037
łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Ale od tej pory się do niego nie będę odzywać. Jeżeli mu na mnie zależy to się to wyjaśni a jak nie to szkoda mojego czasu

Gość ...----...
napisz mu coś w stylu bardzo mi przykro że m nie ufasz ale podobno każdy sadzi po sobie ;-D a tak ogónie to Ty masz racje nie on. poczekaj niech się uspokoi, a jak na Wigilie się nie spotkacie to przykro mi to mówić ale taki facet jest nic niewart

Gość
jeżeli nawet nie złozy ci życzeń i ne odezwie się to go zostaw bez żadnego żalu to egoista, tak izwiazek nie ma przyszłości, a gdybyś miala dobrą pracę, ktora wymagałaby co jakis czas wyjazdów to też by ci zabronił?