Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia to ja....

Bóle wzrostowe !!!!!!

Polecane posty

Gość monia to ja....

Czy 3-latek moze miec juz bóle wzrostowe???????????? Ale jednej nogi....na dodatek nie umie dokładnie określic gdzie go boli.......:( Raczej nie symuluje bo dzieje sie to wieczorem po ok. godzinie snu...budzi sie z rykiem i trzęsawkami.....:(,juz nie wiem co robic.......

Gość jedno pytanie gdzie mieszkacie
? Dolny Śląsk?

Gość monia to ja....
Nie, Górny ;-), a co w zwiazku z tym ??????? ;-)

Mój 3 latek też marudzi czasem, że bolą go nóżki, zazwyczaj wieczorem przed spaniem.

a to w związku z tym, że jest tutaj dosyć specyficzny klimat i na bóle tego typu cierpią już malutkie dzieci

Gość monia to ja....
Nataliee- on też marudzi przed spaniem ale tylko marudzi...:-O, a to co sie dzieje potem jest cięzkie do opanowania....:-(,histeria,rzucanie sie na łózku, nie płacz tylko ry....po 15 minutach zasypia......:-(

Też jestem z Górnego Śląska :P U nas to w sumie teraz już często się nie zdarza, ale jeszcze kilka m-cy temu też był płacz, ryki itp Teraz już tylko sporadycznie, ale już chyba mnie boli, bo młody tylko marudzi już bez płaczu :)

bo to jest niemożliwy ból, niemożlwy do zniesienia:(

Ja zawsze synkowi dawałam nurofenu jak Go bolało. Jedyny syrop, który się u nas sprawdził :)

Gość monia to ja....
Ale jest mozliwe ze tylko jednej nogi?????? :-O,chciałam z nim jechac dzisiaj na pogotowie bo już wymiękam:-O,ale co mam powiedzieć ,"dobry wieczór,moje dziecko boli noga......" :-O

Gość monia to ja....
Nataliee- u nas też Nurofen sie sprawdza ;-), tylko problem z tym ze on jest po chorobie i lekach i o zadnym syropku słyszeć nie chce!!!!!!! :-(

Monia pewnie, że możesz iść do lekarza. Ja z synem tez bylam, bo troche sie przestraszylam... Nigdy nie slyszalam, zeby dzieci mialy takie bóle i lekko się przestraszyłam.

Gość bukaa
Zobacz czy to nie skurcze, bo one właśnie powodują trudny do wytrzymania ból. Przy normalnych bólach wzrostowych dziecko nie powinno się budzić z głośnym płaczem.