Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujcie

Jak przekonać do odchudzania/ sportu faceta

Polecane posty

Gość ratujcie

Prosze o rade/pomoc. Mój chłopak chyba przestał o siebie dbac:/ ma 186 i waży 104kg...i ciagle coraz wiecej...ja jestem ciagle na diecie i gubie kilogramy a on ciagle sie objada i przybiera...nie chce go urazic mowiac mu zeby schudl ale powoli przestaje mi sie podobac...Blagam o rade juz nie wiem co wymyslec aby zaczal o siebie dbac??

'gubie kilogramy' moje gratulacje, ale oprocz tego od czasu do czasu potrenuj mUSK i poczytaj slownik ortograficzny :) a tak serio- jak ktos nie chce sobie pomoc to nie pomozesz, mozesz jedynie go motywowac. mUwilas mu ze to dla ciebie taki problem?

Gość ratujcie
heh no tak ja gubie on przybiera:) na poczatku sie z tego smialam ale zaczyna mnie to wkurzac. Gdy ja np jem wafelka ryzowego a on kebaba. Ja Cwicze a on przy kompie:/ no kurcze sama nie wiem co zrobic

heh przepraszam autorke, cos mi sie pogmatwalo, pomyliam slowa, myslalam ze tam jest blad ortograficzny. ktorego oczywiscie nie ma oddaje honor

Jeśli nie możesz zaakceptować tego jaki jest to zerwij z nim. Nie masz prawa oczekiwać, aby żył według Twych zasad, to nie jest rzecz która używasz, to żywy człowiek który ma prawo żyć swoim życiem.

Gość jusaa
mam ten sam problem z mężem, czułe słówka nie pomogły więc wale mu prosto z mostu że jest gruby,docinam mu odnośnie jego brzucha, działa tylko na jakiś czas,zawsze jest wymówka.Ale niby w nast tyg idzie na siłownie, karnet już kupiony:)

Wiesz co moze zacznij przy nim ogladac jakies foty na necie przystojniakow, albo cos :D powiedz zeby z Tobą poszedl pobiegac, dostanie zadyszke to moze zrozumie

Wybierz się z nim w góry, niech wykaże się kondycją (której oczywiście nie ma). Po całym dniu łażenia będzie wypompowany, a Ty w świetnej formie. Pewnie nawet na seks nie będzie miał ochoty. A Ty wtedy kuś... :) :P

Gość ratujcie
przepraszam bardzo ale pisalam szybko kazdemu moze sie zdarzyc błąd...a poza tym gubić to poprawna forma (jej znaczenie to tracić, zaprzepaszczać) a z ortografią nie mam problemu tak na marginesie:) i mózgu nie musze ćwiczyć:)

Gość ratujcie
No właśnie a nie od razu zlinczowanie:)

wiem wiem autorko, myslalam ze chcesz przeliterowac wyraz 'glupi' tak to jest jak sie nie czyta dokladnie przepraszam :P

Gość ratujcie
ostatnio blagałam aby ze mna poćwiczył. I powiedzialam mu tak "założe sie ze nie zrobisz wiecej pompek niz ja". podzialalo zrobił pare (5). Załamka... Aha i nie raz mówiłam mu że wkurza mnie to jak on tak dużo je( i to niezdrowe rzeczy) i zero ruchu...Ja sie tak mecze aby utrzymać forme a on wcale...Jestesmy ze soba 2lata i na poczatku wazyl 86kg...Moze dlatego tak jest ze mysli ze juz nie musi tak o mnie zabiegac:(

Gość ratujcie
nic sie nie stało depeche15 :)

Gość mendelejeff
20:12 [zgłoś do usunięcia] Wredniak Paskudny Jak to mówią - nic w przyrodzie nie ginie. Jest równowaga. Mas. prawo zachowania masy to się nazywa;p

Gość ratujcie
ale to wtedy bylby szantaż emocjonalny:) a na seks nie mam ochoty jak on mnie przygniata:)

Gość ratujcie
czasami jak juz naprawde jestem zła to tez zdarzy mi sie mu dociac na temat jego wygladu...on chyba nie zauwazyl ze tyle przytyl bo nosi nawet za male ubrania

Gość ratujcie
to prawo zachowania masy nie jest wcale takie fajne bynajmniej w moim przypadku:(

zrób mu kilka fotek najlepiej przy szczuplejszym koledze niech je oglada może zobaczy jak się zapuścił a najlepiej niech je obejrzy na panoramicznym ekranie będzie jeszcze szerszy :) może powinnaś go wyciągać na dłuższe spacery a wiosną na rower

ostatnio mu robiłam fotki i zauwazyl i mowil "ale jestem gruby" "ale mam brzuch" ale i tak nadal jest tak samo...teraz gdy jest tak zimno na zewnatrz to powinno sie cwiczyc chociaz w domku