Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawajestem

do facetow-jaka powinna byc waszym zdaniem...

Polecane posty

Gość ciekawajestem

idealna kandydatka na Wasza partnerke..? jaka powinna byc z charakteru, wygladu??

Gość ciekawajestem
ja mam 145cm przy wadze 89,wykztalcenie podstawowe,pracuję na rampie w kurzej fermie i mój pryncypal mówi ze jestem ideałem :D

Gość Wolvfram
o gustach się nie dyskutuje :)

Gość ciekawajestem
nie zgadles beznadziejny podszywaczu, twoj podszyw byl tak daremny jak ty.. zalosny :/

Gość z wygladu zadbana a co do
blizszych szczegolow to malo mnie obchodzi kolor wlosow ktory mozna zmienic czy rozmiar cyckow. Wazne zaby byla ciepla, madra, kochajaca i nie byla ksiezniczka.

Gość z wygladu zadbana a co do
I żeby w anusa dawała :)

Gość ciekawajestem
Bawie sie z moim chomikiem tak ze chowam mu jedzenie pod faldami tluszczu, on szukajac ich drazni moje wargi sromowe ktory naciagam sobie na glowe. Jest zajefajnie :D

Gość Wolvfram
zgadza się , wczoraj była blondynką a jutro będzie brunetką albo rudowłosą z bardzo ładnymi piegami :) ale nie w tym rzecz, najważniejsze aby była 'do rany przyłóż' i że razem można nawet konie kraść i jabłka u Księdza :)

Gość ciekawajestem
ja pierdo** przeciez ty podszywaczu nie masz za grosz poczucia humoru, twoje podszywy sa idiotyczne.

Gość ciekawajestem
Oczywiście to ja piszę te wszystkie podszywy pod siebie :) zawdzięczam tę wenę miłości, jaką pałam do moich zielonych kulek analnych,którymi przepycham zlew i ucho babci Genowefy oraz do podszywaczy kafeteryjnych, którzy podniecają mnie tak, że idę po białą kiełbasę świąteczną!

Gość ciekawajestem
I zepsułeś mi humor podszywie :(. Myślałam, że się pośmieję, a tu nic. I teraz jak mój wróci z pracy to znowu nie będę miała ochoty na seks. i on mni weźmie siłą znowu :(

Gość ciekawajestem
wypierdalac debile

Gość ciekawajestem
to wypierdalac bylo do podszywow oczywiscie!

Gość ciekawajestem
nie !!! wszyscy wypierdalać,a podszywy zostaja ;-)

Gość ciekawajestem
O kurwa...czyli sama muszę stąd wypierdalać, bo też jestem podszywem...samej siebie...o ja pierdolę co za żenua :(

Gość ciekawajestem
zjezdzaj tani podszywie! matka cie kupila na targu u ruskich!

Gość ze ten tego powiem
kobieta powinan miec dwie cechy: 1. miec duże cycki 2. być inteligentna i mądra lub wręcz odwrotnie beznadziejnie głupia (na to samo wychodzi).

Gość ciekawajestem
co powiecie na to, że mój szef mnie ładuje w kakaowe oczko i daje co miesiąc premie...

Gość ciekawajestem
Tak naprawde mam na imie Ela(dla przyjaciol Ellcia Oralna) :) . Mam 149cm wzrostu, duży nos i czarne oczy jak u górnika oraz krzywe zęby. Nosze aparat ortodontyczny po starszym bracie. Ponieważ w dziecnistwie gdy rodzice mna rzucali to nie trafili do łóżeczka :o Chodziłam do gimnazjum katolickego w Wejcherowie, obecnie uczeszczam do liceum nr. 9. Moim marzeniem było uczeszczanie do zakonu albo liceum katolickiego. Niestey się tam nie dostałam. Dodatkowo wygrałam konkurs katolicki, ktory był organizowany w mojej parafii. Ksiadz Janusz jest bardzo miły. Jako główna nagrode wygrałam wycieczkę do Częstochowy na koszt własny Jestem wszechstronna dziewczyna. Uwielbiam czytac charlekiny oraz podreczniki. Lubie słuchać tez radia. Niesty telewizor tata pożyczył sąsiadom i zostało nam tylko radio. Moja ulubioną stacją jest Radio Maryja. Radiostację uwżam za satanistyczna rozgłosnię. Moja jedyna przyjaciółką jest włochata Marry.Loofćam Michała Wiśniewskiego. Czesto zamykam sie w toalecie ze strachu przed bÓgimenem. Jestem przeciwniczą sexu przedmałżenskiego oraz depilacji. Nie gole sie wcale. W przyszłosci chciałam zostać ogrodnikiem ale tata z wójkiem przejechali po mnie kosiarka i to strasznie odbiło to się na mojej psychice. Teraz nie mam jednego sutka. W czasie wolnym, kotrego nie posiadam kształce swoja wiedze. Moim hobby jest hodowla patyczaków. Chłopaka nie mam bo rodzice uważaja, ze to nie katolickie posiadac chłopaka w takim wieku. Dlatego niech wszysycy chetni dadza sobie siana bo jestem nie do zdobycia. Uważam sie za skromna, miła dziewczyne z krzywym zgryzem Moja garderoba jest bardzo duża. Nie lubie majtek, ktore maja nazwe "stringi" tata mówi, że sa niewygodne oraz gdy je ubiore to pojde do piekła. bardzo lubie spodnice. Mam ich cała szafe, wszytkie sięgaja mi do kostek. Czasami ubieram sfetry lub jak kto woli pulowery po moim bracie. :classic_cool:

Gość myslowitz to porazka
no no :) ciekawajestem - rozbudzilas moja wyobraźnie :D