Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeeeeeeeeeeeee

on ma już żonę i dziecko

Polecane posty

Gość heeeeeeeeeeeeeeee

zakochałam się jako szczylówa. nawzajem zakochaliśmy się, od pierwszego wejrzenia. 24 godziny na dobę razem (no, minus sen i lekcje w szkole). I tak pięć lat. mówili żeśmy młodzi i głupi.. byliśmy głupi bo przez nieporozumienie pewne się rozstaliśmy.. każde dla dobra drugiego.. każde wierzyło że tak będzie lepiej. kontakt się urwał z dnia na dzień. on wpadł i się ożenił. ja próbowałam być z kimś ale nie wyszło.. po kilku latach wszystko znowu się odezwało, samo z siebie.. poszukałam kontaktu z nim, spotkaliśmy, on miał identycznie w tym samym czasie.. już od roku jest takie niewiadomo co, niedawno oboje wyznaliśmy sobie miłość i .. i co dalej. i nic. żony nie kocha i nie kochał nigdy twierdzi, ale nie chce dziecku popsuć życia. uważa że musi odpokutować swe winy i mnie za karę stracił na zawsze. ja wierzę w to że małżeństwo to świętość. nie odezwę się do niego usunęłam jego numer z komórki jak zadzwoni powiem że nie chcę już z nim rozmawiać dobrze robię, prawda? chcę tylko potwierdzenia.. tak ciężko mi w tym wytrwać.

Gość kASIA z Wrocławia
Jesteś inteligentną kobietą. Weim, że Ci ciężko. Czsami w życiu nie układa się tak jak powinno. Chcielibyśmy cofnąć czas, choć już za późno. Wyrządzone zło wraca do nas z podwojoną siłą.Więc nie szukaj z nim kontaktu. Odejdź od niego. Puść go wolno. Jak będzie wierzył, żę to prawdziwa miłość na resztę życia to wróci.

Podsumujmy: - był z Tobą, ale uprawiał seks z inną dziewczyną - był na tyle głupi, że nie stosował zabezpieczenia i zaliczył wpadkę - był tak głupi, że się z tą dziewczyną ożenił, mimo iż jej nie kochał Jak dla mnie, to ten facet jest totalnym palantem. Żal mi Cię, że tak nisko mierzysz. Szanuj się i ceń bardziej!

ladnie napisala poprzedniczka.Uczciwa kobieta z Ciebie.Dla Ciebie tez sloneczko zaswieci.

Gość prosze napisz ....
ile on ma lat...?

Gość amarita
jeśli cofniesz swoją decyzję - nacierpisz się, wiem to. nacierpisz się Ty, ale inni też. Niech zostanie tak jak postanowiłaś - to dobra decyzja, dla Ciebie. To inny jest Ci pisany. On jest zamkniętym rozdziałem, zachowaj tylko wspomnienia i idź dalej naprzód.