Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana24

Chciałam dziewczynkę...

Polecane posty

Gość zdezorientowana24

... a będę miała chłopca. Niby do dnia dzisiejszego kiedy dowiedzialam sie ze to chlopiec mowilam "obojetnie mi" w duszy jednak marzac o slicznej dziewczynce, ktore tak jak ja dla swojej mamy bedzie dla mnie pociecha i przyjaciolka, ze zwiaze nas ta sama wiez, a tu - chlopiec! Jestem przerazona - nigdy nie mialam doczynienia z małymi chlopcami, nie mam młodszego brata - jak ja wychowam małego chlopca nie majac pojecia o niczym - czym sie bawi, w czym bedzie dobrze wygladał, etaoy rozwojowe chłopcow sa mi obce - tak bardzo sie boje, ze nie bede potrafiła go wychowac.

Gość ihiuuiig
i tak nie moglas liczyc na to ze corka bedzie jak ty, ani upodabniac ja do siebie

Gość mała_agtka
nie się nie martw! ja też marzyłam o dziewczynce. do brzuszka mówiłam "Zuziu", wyobrażałam sobie moją małą kochaną córeczke,a mam...najwspanialszego synka pod słońcem! nie zamieniłabym go na tysiąc córek! jest po prostu niesamowity i kocham go całym serduchem :) a co do wychowania, no cóż zobaczysz że wszystko się ułoży i będzie toczyło własnym rytmem :D

Gość po prostuuu
chlopcy bawia sie samochodami a jak sa dorosli to dziewczynami

Gość ludzie są nienormalni
weź podmien w szpitalu i będziesz miała spokój :O i nie będziesz durnych topików zakładała

Gość też mamamamamam
U mnie bylo podobnie.marzyłam o córce , a urodził się wspaniały syneczek.Jest najcudowniejszy i nie zamieniałabym go na 1000 tak jak jak mała agatka

Gość Smutna12345
Nie martw się bedzie ok ;) gdy je urodzisz bedziesz wiedziala czego twoje dziecko chce i co mu jest sama zobaczysz to bedzie instynkt matki ;)

Gość i co jeszczeee
oddaj innym na wychowanie a sama machnij sobie kolejne i tak do skutku aż będzie dziewczynka

Wiesz, ja myślę, że wiele mam czuło podobnie, więc nie jesteś z takimi odczuciami sama :) Ja także marzyłam o córeczce. Wyobrażałam sobie, że bedzie podobna do mnie, miałam wybrane imię. Podczas usg lekarz powiedział mi, że na 99% procent będzie chłopak, a ja się rozpłakałam... lekarz mi pogratulował, a ja płakałam z żalu, byłam zawiedziona. Niby mówi się, że najważniejsze, aby dziecko było zdrowe, ale gdzieś tam w głębi duszy każda z nas ma wyobrażenia co do płci. No i pewnie nie powiem nic nowego, ale nie wyobrażam sobie, że mojego syna mogłoby nie być :) Ale o córeczce nadal marzę... Jednak boję się zaryzykować, bo... nie chciałabym znów urodzić chłopca :)

Gość bpcianek22
a ja jestem w 3 ciazy i bede miala 3 coreczke i wiecie co? pomimo tego ze juz mam dwie male kobiety w domu to balam sie ze lekarz mi powie ze bedzie chlopak - poprostu juz nastwilam sie na corki i tyle...maz zawiedziony ale co tam najwazniejsze aby bylo zdrowe:-)

Gość babaluuuuuu
to Ci sie zmieni po porodzie , ja chciałam na odwrót - chłopca . A teraz ma małą księżniczkę , za którą bym odała wszystko . Kazda mam Ci powie nie ważne preferencje co do płci dziecka, jak ono sie już urodzi to nie wyobrażasz sobie że mogłoby by być inne .