Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazia

Ułózmy wiersz dla zdesperowanych.

Polecane posty

Ukleiłam dzis pierogi, twarde jak stołowe nogi. Dałam mąke i jajeczko, i dodałam wrzące mleczko Jeno żem sie pomyliła i krupczatke wpierniczyła , zamiast zwykłej maki w ciasto i mi wyszły twardsze nieco, takie troche jak skalniaczki... Czy je zdjedzą?

....czy je zjedza? Moze by tak dla teściowej posłac ..tak na spróbowanie? ...

My jestesmy panie dranie? Nie, nie poślę , bo mi szkoda ...jest pierozków. Jutro dłużej pogotuję, to rozmiękną w garze nieco , tak to zjedza! zjedzą , zjedżą Tak a propos czy pierożki lubia kapiel wrzącą długą, czy tez krócej je gotować? ..i kapieli nie żałowac.....

Jak na moje oko to gotowac mozna dluzej,ale po co? Lepiej poslac je tesciowej, niech sie stara meczy gorzej. Na co zdrowie swoje niszczyc? Skoro tamta moze piszczyc? Jedno wiem na pewno dzisiaj! Daj tesciowej !To sobie rzygnie dzisiaj:D

Kurde nie taka miala byc koncowka :P Ale i tak jestem dobra jak na pierwszy raz:classic_cool:

Moja zdesperowana poezja powinna byc wagi lekkiej, jest przeplatana ironia, ale nie agonią!!!!

Jesli nie podoba Ci sie moj agoniczny styl mozemy przestac tworzyc :classic_cool: Nie kazdy sprawdza sie w stylu ironicznym:-0 Nie szufladkuj i nie ograniczaj sie do jednego stylu ,bo to Cie zamknie na swiat i nowe pomysly:D:classic_cool:

Girll, ja Ciebie nie szufladkuje, ja tylko inaczej rymuje!!! Rymuj sobie tak jak lubisz, skoro jest Ci tak wygodnie.... Zresztą to sa rymy dla zdesperowanych , tak więc mozesz po swojemu... ja tam wole po głupiemu. :)

A wiec jedziemy dalej z nasza tworczoscia czy przerwa na sen? :D

:D No wlasnie, ja jutro mam zamiar troche porobic za kure i popichcic, wiec musze byc wyspana:-o ,ale kto wie, moze zaraz po powrocie za lazienki do ktorej wlasnie za chwile bede zmierzala, wroce tu i najdzie mnie nowa weno-mysl :P :classic_cool:

Gość wbrew22
cóz teściowa ,zawiniła ? męża twego wszak powiła tylko tyle ,aż tak wiele że odwiedzi Cię w niedzielę? Atakować Ją w te słowy??? Jak tak można? -Grill Gaziowy

Przecież ja jej nie zabraniam nas odwiedzic! Pzreciez to mą zukrywa czy ona przyjdzie do nas czy to on tam pójdzie. On stale ma jakies sekrety.

Powie Ci jedno Wbrewie! Ta tesciowa to gniot straszny! Zawsze pcha sie gnie nie trzeba! Toc rozumiem,ze poczela, ale wbrew wszystkiemu zniszczyc trzeba! Twardy pirog tu pomoze! Moze wreszcie sie odpieprzy! Moze? :-o

Ale tutaj pisalismy wiersze dla zdesperowanych, czyli zamiast kląc , czy sie wsciekac, wyrzucalismy desperacje wierszydełkami, takimi z rymami czestochowskimi.ja nie potrafie pisac jak poetka, ale "śpiewac kazdy moze , trochę lepiej lub troche gozrej, ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi, "...

Jesli nie podoba Ci sie nasz styl to nie czytaj, albo stworz cos lepszego:) Kazdy tworzy jak umie i jak potrafi,a jak Ci sie nie podoba to stad wyjdz :classic_cool: :-o I nie obrazaj naszej tworczosci:classic_cool:

Ustalilysmy,ze pojdziemy spac, parenascie minut temu:D Mysle,ze od tamtej pory duzo sie pozmienialo :)

Gość wbrew22
synowa pewna ,zdesperowana pieroga lepić zaczęła z rana kilo trotylu ,pół szklanki prochu mieszać dodając żółci po trochu, nadziać gwożdziami ,szkłem przemielonym, wszystko posklejać jadem zielonym. Danie gotowe,choinka w rogu , kolędy w TV , na niebie gwiazda . Przyszła teściowa ..... To będzie jazda. ..Bóg sie rodzi moc truchleje

Gość wbrew22
co Mamusi ? Mama Nie je?

Gość wbrew22
-nie kochana -Ja na diecie . - a pierozka chętnie zjecie , za me zdrowie i w podzięce za matczyne wielkie serce smacznebuuuum -go