Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra9876

Dziwne zjawiska moje i mojej przyjaciółki ...

Polecane posty

Gość sandra9876

Siema . Ja z moją przyjaciółką od Sierpnia mamy jakieś dziwne zjawiska miedzy sobą np. jest miedzy nami cisza i w pewnym momencie mówimy o tym samy lub jedna z nas mówiła o czymś komuś innemu a potem druga miala sen jak ona mówi to jej co powiedziała komuś . A nasze zdjęcia mówią już wszystko za siebie ... Może wiecie co to jest lub czy wam coś się podobnego przytrafiało ?

Gość Miłaiciepła
No ja mam taka bardzo dobra koleżankę w klasie z która trzymam się od zerówki i mamy ostatnio też coś takiego że mówimy coś równo. Ale żeby śniło mi się coś w tym stylu co tobie to wręcz nie możliwe.

Gość panieneczka zokieneczka
oj mlodziaki poczytajcie troche jak sie z kims dlugo przebywa i zyje w przyjazni to dostarajaja sie fale mozgowe powiedzenie rozumiemy sie bez slow nie jest z palca wyssane tacy ludzie nawet jak nie sa razem potrafia sie sprzezac i myslec o jednej rzeczy jednoczesnie np dzwoni tel a tam dzwoniacy slyszy wlasnie chcialam do ciebie zadzwonic itd itp

Gość krropeczkaaaa
mi sie snilo ze mnie moj chlopak zdradza a jemu sie snilo ze ja go zdradzam to wszytko snilo sie nam jednej nocy.

Gość sandra9876
Słuchajcie i jeszcze jedno. Stało się coś bardzo niepokojącego. Otóż niedawno otworzyłam lodówkę po wyjściu mojej przyjaciółki. Zauważyłem torebkę foliowa. Takie próżniowe opakowanie. Otworzyłam tam patrzę a tam środku kał. Byłam zaskoczona gdyż na opakowaniu były oznaczenia informujące iż to zdrowa żywność. Jestem naprawdę zaniepokojona tym. Jak myślicie o co tu może chodzić?:-(

Gość Prof Pryk
Tak to rzeczywiście dziwne zjawisko. Określibym to z grubsza jak tzw "produkt niebezpieczny"

Gość kolorowa tecza
dlaczego mnie te idiotyczne podszywy tak smiesza????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :D ;D

Gość Kod pomarańczowy
Teczówka?;)