Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoje zielone jabłuszko

faceci z małymi penisami są lepszymi kochankami

Polecane posty

Gość twoje zielone jabłuszko

to nie kit. Miałam kilku kochanków jeden miał nawet 20 cm w zwodzie i nic szczególnego to nie było, pozostali trochę mniejsi. Niedawno poznałam kochanka peniskiem może z 8 cm ma w zwodzie i jest super. Sama zastanawiam się jak to działa ale kiedy on we mnie wchodzi od razu trafia na mój punkt G i po prostu się rozpływam :))) ma trochę grubszego więc czuję go mocno, nigdy bym nie przypuszczała. Na początku on trochę się tym krępował ale teraz jest super, poza tym ten facet jakoś bardziej się stara od pozostałych ma fajne pomysły i w ogóle jestem chyba zakochana na maxa. Ostatnio przyszedł z bitą śmietanką w sprayu wysmarował mnie nią i zlizał dokładnie to było coś niesamowitego. Teraz mam problem bo gdy go widzę w towarzystwie innych kobiet to zapala mi się czerwona lampka, kurcze! nigdy tak nie miałam z facetami. A może my jesteśmy dla siebie stworzeni jakoś idealnie dopasowani , sama nie wiem ale na pewno nie chcę aby ten romans się skończył :)

Gość klaudia1234567
Normalnie szok, niektore kobiety maja wieksze lechtacze :)

Gość młoda25/28
Sama sobie odpowiedziałaś. Sprzet to jedno ale operator i tak najważniejszy.

Gość a jeszcze to
Masz rację Klaudia, że kobiety mają wiekszego dzyndzla, niż mój mocrunio na pierwszym zdjęciu i chętnie bym się zamienił. Jak chcesz, to Ci na żywo prześlę fotkę lub możesz oglądać na onet czacie sexkamerka o godz. 24.00 codziennie pokazuję micrunia.