Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogelmogel222

Dajcie coś na pocieszenie

Polecane posty

Gość kogelmogel222

Nie cieszą mnie świeta, sylwester, nic..... Ex zostawił mnie dla innej (juz 3miesiace mijaja) ale i tak nie moge sie pogodzic:-( Koniec był straszny, chcial tylko seksu ode mnie, nie chcial juz zwiazku. To z nia sie spotykal. Powiedzialam NIE i teraz z nia ma wszytko, nie potrafie zapomniec:O

Gość kogelmogel222
:p

mialas pecha z tym swoim mezczyzna... ale duzo kobiet jest w podobnej sytuacji, nie jestes sama moze karta sie odwroci :)

Gość kogelmogel222
dzieki depehe słucham dawida g. i lepiej się robi.

Gość kogelmogel222
chetnie:) dawaj

Gość kogelmogel222
dobry kawałek..... ale juz ni umiem sie cieszyc z takich drobnych rzeczy. Nie chce mi sie życ..........

tak tez bywa... pomysl - w zyciu mozna sie zakochac kilka razy, po prostu jeszcze spotkalas swojej prawdziwej milosci znajoma mojej mamy miala meza ktory odszedl do innej (mlodszej ) kobiety kobieta w ogole o siebie przestala dbac, popadla w depresje to byl dla niej niezly cios po 15 latach malzenstwa od roku poznala innego mezczyzne i mowi ze jeszcze nigdy nie byla tak szczesliwa zawsze jest nadzieja :)

Gość kogelmogel222
spierdalaj opierdziane gacie

na pocieszenie to możesz być dumna że się nie sprzedałaś za jakiegoś ochłapa....ciesz się sobą...)

Gość sdgfgdfsasdfghfdxsz
Swoją drogą piąteczka 🌻. Nie martw się, nie ty pierwsza, nie ostatnia. Dużo fajnych facetów się kręci, więc głowa do góry :) do O. Gaci -> WYPIERDALAJ ZE SWOIMI OGOLONYMI JAJAMI, PEDALE! JUŻ MNIE WKURWIASZ TYMI NIEDOJEBANYMI WPISAMI!

Gość kogelmogell2222
Dzieki tym co chcą pocieszyc! Boli strasznie:( Nic nie pomaga:( mam ochote z nim porozmwaiac, zeby choc troche ta nienawisc we mnie zelżala. zeby przez swieta nie byc w nienawisci i złosći. on jeszcze tydzien temu chcial rozmowy ja nie byłam w stanie (zgrywałm twardzielke ze nie chce go widziec) moze to mi pomoze? a moze dobije jeszcze mocniej, przeciez on nie zasługuje nawet na to moje spojrzenie! Nie umiem sobie pomoc, juz wszystkiego sie chwytam. zmieniłam swoj numer telfonu. Widuje go tylko w pracy.

Gość
zjedz pasztet, reszta pójdzie z górki

Gość kogelmogell2222
:-( napiszcie cos co pocieszy