Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona dorotka

Chyba zdrada? Co robic?

Polecane posty

Help dziewczyny juz nie wiem co robic mój mąz chyba mnie zdradza stan sie dla mnie obojetny i zimny. kiedyś moglismy o wszystkim porozmawiac a teraz nie omija mnie i czuje jak bym go na kazdym kroku coraz gorzej denerwowała. Coraz pózniej przychodzi z pracy i kiedy go pytam czemu zbywa mnie. Przestał interesować sie naszymi dziecmi a wczesniej miał dla nich czas oraz interesował sie ich postepami w nauce itd.Zaczął chowac przedemna tel. Dziewczyny pomózcie mi

Gość kurcze eh
pogadaj z nim o tym. Tylko nie mów"czy mnei zdradzasz?" bo sie wyprze. Tylko powiedz, że coś ostatnio chyba się między Wami nie układa i że chcesz to zmienić, co on na to itp. Zobacz jak zareaguje:)

Gość ggnghn
pewnie zdradza

Gość odnośnie tematu
jesli Cie rzeczywiscie zdradza to moze zrob tak: zadbaj o siebie, o wygląd, ubranie, zacznij wychodzic, spotykaj sie np z kolezankami, popros go, zeby w tym czasie zajął sie dziecmi, ale bądz jemnicza nie zdradzaj dokladnie swoich planow, znajdz sobie jakąs pasje....musisz go zaintrygowac, moze to pomoze, zacznie Cie zauwazac...wystarczy troszke tajemniczosci :)

Gość no to chyba czy na pewno
Cie zdradza? nie jestes tego przeciez pewna... a depech15 NIE SŁUCHAJ AUTORKO!!! ONA MA 16 lat dziewczynka i GOWNO WIE! zaraz sie bedzie wymadrzac i Ci rady dawac, jak sama nawet chlopaka nie ma, a sie bedzie na temat malzenstwa wypowiadac...

Gość ten ukrywany od jakiegoś czasu
telefon daje Ci pewność, a nie zastanowienie czy Cię zdradza teraz tylko pytanie... chcesz z nim być? umiesz wybaczyć? jeżeli tak to możesz jeszcze "wygrać" jest kilka metod na męża zainteresowanego inną dvpą niektóre śmieszne, niektóre podłe

no to chyba czy na pewno depech15 -ma 16 lat i wiecej madrosci zyciowej niz niejedna osoba dorosla. ma tez empatie, ktorej wielu brak.