Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena_B

Orientacja

Polecane posty

Gość Lena_B

Heej ;) mam pytanie... macie może czasem takie coś że chcecie spróbowac np.całowac się z osobą tej samej płci? albo coś takiego że czasami podobają Wam się dziewczyny? Bo ja ostatnio cały czas myślę o dziewczynach (od dawna mi się podobają), ale teraz bardzo chce tego spróbowac... przez to wszystko wydaje mi się że jestem bi...(less na pewno nie bo również podobają mi się mężczyźni) ehh... czy Wy też tak czasem macie?

Gość stokrotkaniaania
ja też tak mam.prawie co noc mam sny ze całuje się lub uprawiam seks z kobieta i najlepsze jest to ze jest to takie realne i baaaardzo podniecjajace:D serio.mowie wam.chcialabym kiedy sprobowac

yeh ja mysle ze to jak najbardziej normalne. Nie kazda kobieta bedzie nas podniecac, ale znajda sie takie... A jezeli chodzi o calowanie sie to kobiety caluja o niebo lepiej

Tylko uwaga nie mowice o tym waszym kolezankom," przyjaciolkom" jezeli nie chcecie wytowrzyc chorej atmosfery, czasem szczerosc nie poplaca

Gość polska potenga światowa szatan
już prędzej wszyscy są biseksualni ale społeczeństwo patriarchalne, czy tam wywodzące się z, jest bardziej uprzedzone do męskiego homoseksualizmu a kobiety to kobiety... facetom się podoba wiec jest na to większe przyzwolenie bo nie dotyczy ich ich zachowań sprzecznych z obowiązującymi normami moralnymi... a przynajmniej tradycyjnymi które tak szybko nie wywietrzeją. Co za tym idzie w wyniku wychowania w takiej a nie innej kulturze kobiety są przekonane, że to one są... a biologicznie bez narzucania norm pewnie nie ma różnicy. Wystarczy spojrzeć, że większość wszelkich fobów na prawdę chce tego co zwalcza więc paru takich kolesi w odpowiednim czasie i masz. więc obstawiłbym, że jeżeli społeczeństwo będzie się dalej rozwijać jak rozwija, i nie przyjdą dzikie hordy ze wschodu :P, to za 100 lat pojęcie orientacja seksualna odejdzie do lamusa a wszyscy będą sobie radośnie kopulować ze wszystkimi. biorąc pod uwagę liberalne tendencje :classic_cool: