Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LISTOPAD2008

Welon... czy może być przypięty od dołu???

Polecane posty

Witam! Chciałabym mieć fryzurkę tak "na bok"... loki beda wychodzic z lewej strony no i grzywka na bok. Chcialabym z boku miec wpietego kwiatka no i teraz pytanie czy dobrze bedzie wygladal welon tak mocno nisko od dolu przypiety?? Bo jesli bylby od gory to cala fryzurke zakryje.... jesli macie jakies foto takich fryzur to prosze dajcie linki :)

Gość jest duza szansaze bedzie
wygladal jak zwisajaca scierka. Jesli nie chcesz zakrywac fryzurki, moze zrezygnuj z welonu?

Gość to prawda - upinając welon
pod kokiem po pierwsze masz zagwaratowany "ścierka look", po drugie - kultywujesz obśmiany już dawno, bo też i wybitnie obciachowy "trynd" z końca lat 80-tych :-p Jeśli nie chcesz welonu nad kokiem, rozważ rezygnację z niego na rzecz kwiatów we włosach, albo zamianę welonu na elegancką woalkę bez toczka. Będziesz wówczas wyglądała pięknie, tajemniczo, oryginalnie - po prostu nietuzinkowo :-)

Gość bleeeeeebleeeeebleee
no to widze ze myslimy o takiej samej fryzurze ;) tylko moje loki beda wychodzily z prawej strony.Tez chce miec kwiat wpiety, tylko zywy i tez nie wiem jak upiac welon.poradze sie moze fryzjerki.w przypadku mojego welonu odpada wpiecie go pod fryzurka, gdyz to welon "krzak" ,a wiec wydaje mi sie ,ze nie pasuje, raczej bedzie nad,bo za duzego pola manewru nie mam.moja mama myslala cos ,ze z boku moze... jeszcze nie wiem.pokomnbinuje, pomysle, wymysle ;)