Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trobullkaaa

nietypowy problem, co o tym sadzicie???

Polecane posty

Gość trobullkaaa

hej, jestem w szczupla osoba, ale ostatnio troche przytylo mi sie i wygladam raczej normalnie. Mam troche wiecej pupy i brzucha oraz boczki ;[ nie widac teg tak bardzo, wiekszosc mowi, ze jestem szczupla, ale chodzi o to, ze moj chlopak woli bardzo chude, raz mowil, ze podobaja mu sie figury anorektyczek.. no ok, kazdy ma swoj gust, ale co ja mam zrobic? widzialam, ze on zauwazyl to, ze mam troche ciala wiecej, kocha mnie i nie zostawi z takiego powodu, ale na pewno nie podniecam go tak jak kiedys. co mam robic? nie chce sie meczyc z dietami ;[ boje sie ze powie mi niedlugo bym zaczela cos z tym robic ;[ to bedzie cos dla mnie ;[

Nie panikuj akceptuj sie taką jaka jestes. Nie rob nic dla nikogo tylko zawsze dla siebie. Mając 3 kg wiecej to chyba nie zadna katastrofa, jezeli powie ci cos odpowiedz, że nie bedziesz się głdzić aby wpaść w anemie czy co gorsza w anoreksje. Dbaj dziewczyno o zdrowie. Jezeli jemu cos bedzie nie pasowalo to trudno, pomysl o tym ze jak zajdziesz w ciaze to na pewno sporo ci zostanie i co wtedy cie zostawi bo juz wygladu anorektyczki nie bedziesz miec?? Przemyśl to facet jak kocha to zebys nie wiadomo jak przytyła to nie bedzie mu to przeszkadzac. Zreszta kochanego ciałka nigdy nie za wiele :) Pozdrawiam