Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frasuje mnie to niesamowicie

Co myśleć o dziewczynie z którą wczoraj byłem na randce ?

Polecane posty

Gość jak bym była
bardzo głodna to też bym tyle zjadła, ale bardzo bym się obrazrła

ale ona nie byla głodna. ona chciała mnie wykorzystać finansowo. kazda kobieta tylko patrzy jak naciagnać faceta. sama nie zarobi ale od faceta by chciała nie wiadomo ile.

Najbardziej żałosne są studentki pedagogik i innych socjologi, które nic nie dorabiają, a potem jedzą najtańsze gówna, ale pracy im się dorywczej nie chce szukać, tylko liczą na te chuja warte stypendia

Gość bardzo szczupła blondynka
to kogoś kto napisał, że rasowe blondynki nie są szczupłe- bzdura! :) ja mam naturalne blond włosy, mam 170 cm, a ważę 50 kg :)

Przecież jak się studiuje jakąś pedagogikę to nie problem dorobić sobie. A takie głupie idiotki mają po 13 godzin zajęć tygodniowo, a przez resztę czasu się lenią i głodują

Gość bubububek
jak ja na randke zaprosiles do maca to juz porazka. A ze tyle zjadla? W koncu jest rownouprawnienie i kobiety moga jesc ile chca, a co! :D

ale jak myslicie, czy jeżeli ona tyle jadła to mnie kocha? bo podobno jak sie kocha to sie nie chce jesć? chyba nie kocha:(

Tak na serio to może naprawdę była głodna? Jeśli sama za siebie płaciła to ok, a jak Ty za nią to już trochę niefajnie... A to czy kocha czy nie, nie ocenisz raczej po tym ile zjadła, może nie miała czasu np. zjeść śniadania i cały dzień chodziła głodna?

ale to ja płaciłem!!:( zapłaciłem ok 70 zeta, a świeta za pasem i prezenty trzeba kupić:( nawet nie spytała, czy mi oddać:(