Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

wysłac zyczenia??? dzisiaj wypada

Polecane posty

Gość a taka jedna 24

swieta sa jutro a chciałam wysłac zyczenia koledze z którym jestem pokłócona, i chciałam wysłac mu zyczenia dzisiaj , to moze zamienimy dzisaj troche słów...., bo jutro cały dzien bede latac po cmentarzu, pozniej do innego miasta do siostry głuio jak mu wysle teraz czy lepiej jutro?

Gość a taka jedna 24
no bo wigilia jutro:P a tak zyczenia z samego rana dzien przed ..no nie wiem zaraz mu pewnei wysle:)

Gość jakie to slodkie wszyscy
na swieta sie godza, nawet byli faceci wracaja... a nie mozna tego zrobic normalnie? swieta to pretekst hipokrytow.

Gość a taka jedna 24
wysłąłam:O nie odpisuje:O ładna lipa..teraz przez nastepne 3 dni bede siedziała z telefonem przy tyłku..masakroza

Gość a taka jedna 24
a jak mu np napisze ..jak nie bedzie odpisywał przez 2 dni np: przypszuczałam ze raczej nie odpisujesz, heh ale zaryzykowałam, heh podobno w swieta nawet zwierzeta przemaiaja ludzkim głosem;)

Gość a taka jedna 24
pogadajcie:D:D:D:D:D:D

Gość zwierzeta mowisz.....
no wlasnie sie odezwalas do niego... ;)

skoro wysłałaś mu życzenia na święta to zaczekaj aż odpisze a nie że będziesz mu teraz słała następne z docinkami a jak nie odpisze trudno

Gość a taka jedna 24
hehe wiem:D ogolnie napsiałam mu bo mnie zlewał starsznie, zeby na przyszłosc wiecej do mnie nie pisał:O:O to było jakies 2 tyg temu, moze 3 tygodnie wiec raczej juz nie napisze;)

Gość a taka jedna 24
wiem przeciez juz nie napisze wiecej smsów z tymi zwierzetami zartowałam;)

Gość kolejna cwaniara pusta......
" a taka jedna 24 hehe wiem ogolnie napsiałam mu bo mnie zlewał starsznie, zeby na przyszłosc wiecej do mnie nie pisał to było jakies 2 tyg temu, moze 3 tygodnie wiec raczej juz nie napisze " aha, ale czekasz, az to ON SIE DO CIEBIE ODEZWIE, mimo ze kazalas mu milczec... ile masz lat, dziecko?:O

Gość no to niezle gratulacje
ty tez sie bawiwsz uczuciami i ludzmi? najpierw kazesz spadac, a terz tak zwyczajnie zyczenia wyslalas? racja - zrobilas z siebie idiotke jak wiekszosc:O i on o tym doskonale wie. a skoro to kolega, to przeciez nie powinnas sie nim interesowac, nie? no chyba ze nie masz chlopaka....

Gość a taka jedna 24
nie czekam az sie odezwie, ale napisałam smsa z zyczeniami zawsze moze odpisac;) wiem wiem, za pewne nie odpisze.... ale tez miałam swoje powody ze mu tak napisałam

Gość a taka jedna 24
moze za ostro pojechałam wtedy,a le pomyslałam ze swieta beda dobrym pretekstem zeby zaczac rozmowe..BO za bardzo nie wiedziąłm jak zaczac

Gość a taka jedna 24
chujowo mogłam normalnie cos napisac w stylu co słychac, ze lipa wyszła ..a tak napisałam tylko zyczenia... i sie nie odezwie na 200%..no coz o ela straciłas przyjaciela, moze sie wreszcie nauczysz ze miłosci nie wolno porzucic

Gość a taka jedna 24
odezwał sie..troche sztywna rozmowa..no nic zobaczymy

Gość a taka jedna 24
ON:Wiem, wiem, miałem nie pisać , ale skoro sama sie odezwałaś....  JA heheh ON:Również życze Wesolych Świąt i wszystkiego dobrego w nowym roku Ja; bardzo dziekuje wiesz hehe nie wiedziałam jak zagadac a swieta to całkiem dobry pretekst  JA no niby tak a czemu nie wiedziałaś? jak zagadac JA: a no nie wiem myslałam ze nei odpiszesz ON czemu mialem nie odpisac? Ja bo ci zabroniłam hehehe zart ON :) JA:hehe spoko i nastała niezreczna cisza :D nie masz wigilii w pracy?  ON wlasnie mam i zaraz ide wlasciwie to juz ide hehe On:wesołych raz jeszcze  papapap JA:szkoda:( spoko miło ze sie odezwałes własciwie to ciekawa byłam co u ciebie słychac ale spoko jak lecisz to lec wesołych swiat pa Nasza rozmowa....kurwa chyba wpadne w depreche

Gość a taka jedna 24
ktos pogada....ja pierdole kiedys nie mielismy kontaktu miesiac i w sumie było mi to bez roznicy a teraz:O ..dostaje swira masakra

napisz mu smsa moze teraz, i napisz co czujesz mogłas byc szczera i powiedziec co ci lezy na sercu, ze załujesz, ze chcesz utrzymywac kontakt a nie waliłas zarcikami jakby mu nie zalezało to by nie odpisał wcale, moze myslał ze pogadacie jak ludzie ale ze stroiłas zarciki to odechciało mu sie

Gość a taka jedna 24
widzisz własnie ma taki problem i on w zasadzie o tym wie, bo mnie dobrze zna, ze nie umiem byc powazna i mówic tego co czuje tylo wszystko obracam w zart

Gość 4fefeww3434
święta to są 25 i 26 grudnia, a nie jutro... :O

Gość a taka jedna 24
dla mnie juz jutro:P bo jest wigilia

Gość malo wiem o pieczeniu
hahahahhaahaha.......ile macie lat?

Gość 4fefeww3434
wigilie to są przed praktycznie każdym świętem, np Wigilia Bożego Ciała. ale fakt dla niektórych święto to żarcie więc rozumiem :O

Gość a taka jedna 24
ja24 i on30:P

Gość a taka jedna 24
dobra przyznaje dla mnie to tylko zarcie i spotkanie z rodzina przyjaciólmi, taka tradycja, , zreszta bardzo piekna;)

Gość a taka jedna 24
wiem troszke dziecinne..ale nawet nie mam z kim pogadac a kafeteria jest najlepszym miejscem bo wszyscy sa bezstronni i obiektywni;)