Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna26 z Gostynia

Kobiety z tego forum, które zdradziły to szmaty

Polecane posty

Przykład: [19.11.2009] 01:27 [zgłoś do usunięcia] aliksandra zdradziłam swojego faceta kilka razy i nikt w życiu sie o tym nie dowie :) [19.11.2009] 01:35 [zgłoś do usunięcia] aliksandra taaa :) nie przejmuję się krytyką kocham tylko jego a tamto to tylko zabawa była , nieznacząca http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4320958&start=0

Kobiety z tego forum, które zdradziły to szmaty ...ale te które zdradziły a na tym forum nie objawiły się są porządne i cnotliwe;):D

Zdrada jest do dupy, sam to kiedyś zrobiłem, i potem byłem zdradzony, nie popełniłem juz tego błędu nigdy więcej, a zdradzających pozdrawiam pokojowym znakiem pokoju ..l..

Udajesz porządną??? Czy chcesz się komuś przypodobać? Nie rozumiem sensu tego tematu...

Gość mastkaaaaaaaaa
Martyna26 z Gostynia--masz problem z tym,ze ktos kogos zdradza?Moze Ty zostałas zdradzona? Jezli nie,to co Cie obchodzi czy ktos zdradza.Ty sama tak zyhj abys nie zdradziła i bedzie OK.NIe cierpie ludzi ktorzy wpieprzaja sie w czyjes sprawy osobiste.Nadmienie ,ze zdardziałam,zdradzam i będe zdradzałą a Tobie chuj do tego i dla Ciebie moge byc mega szmata a i tak mi wisisz koło pisi.

Dokładnie nie nawidzę takich kobiet jak ona. Oceniają innych a nie patrzą na siebie. Takie ciche wody a wiadomo, że takie najgorsze...