Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksi85

Zastanawia mnie kto jest dzieckiem mojej kolezanki!

Polecane posty

Gość roksi85

Moja znajoma w wieku 19 lat urodzila chlopca Zastanawia mnie tylko jedno, nigdy z nikim sie nie spotykala! Mieszka z ojcem-wdowcem Drugim bratem wdowcem-ktory ma juz dwoje dzieci Oraz trzema innymi starszymi bracmi ktorzy tez chyba nigdy nie mieli dziewczyny! Ojciec jest alkoholikiem! Mam podejrzenia ze to dziecko jest owocem kazirodczego zwiazku i zastanawia mnie co powinnam z tym zrobic? ona nigdy nie miala zadnego chlopaka! przynajmniej ja jej z chlopakiem nigdy nie widzialam!

Gość choooj ci do tego

Gość ddeeddee
Kobieto czy ty na głowe upadłaś? Co cie obchodzi cudza rodzina, zajmij się swoim życiem,znajdź sobie chłopa bo jak widze tego ci właśnie brakuje.Daj spokój tej dziewczynie, nie wiesz jaka tam była sytuacja więc nie oceniaj nikogo!

Gość kto jest dzieckiem mojej kole
??????????????? kto jest dzieckiem mojej kolezanki?????????? naucz sie pisac dziecko poprawnie i składnie

Nie Twoja sprawa! Nie Twój interes! Nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy! Jesteś bezczelna :classic_cool: jak Ci tojeszcze napisać byś zrozumiała?

Gość roksi85
Nie czepiajcie się pisowni! Lepiej poradzcie cos? Bo nie wiem czy powinnam zglosic swoje podejrzenia na policja? bardzo mozliwe ze ojcem dziecka jest albo ojciec albo ktorys z braci!

Gość trrrrrrbhzdthytedg
a potem jak w tv jest afera że dziecko było bite molestowane albo zostało zabite itp to wielkie poruszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzie może tam w tej rodzinie dzieje się tragedia temu dziecku !!!!!!!!!!!!!! najlepiej odwrócić wzrok !!!!!!!!!!! bezduszne bezmózgi !!!!!!!!!! roksi na twoim miejscu pogadała bym najpierw z kimś dorosłym może ze swoimi rodzicami może zgłosiła to do pedagoga np.w szkole na końcu na policję !!

Gość melissssa
Po co się wtrącasz?Co ci do da? Debilko!

Gość roksi85
trrrrrrbhzdthytedg Tez mam takie przypuszczenia! Pozory wygladaja tam ladnie ale jednak zastanawia mnie kilka rzeczy. Kilka razy spytalam sie kolezanki kto jest ojcem jej dziecka. To powiedziala tylko tylko ze ojciec jej dziecka zostawil ja jak byla w ciazy.Tylko nie powiedziala kto. Ja sama jestem ciekawa kto ja zostawil? przeciez ona sie nigdy z nikim nie spotykala? nikt nie widzial zeby kogos miala!

Gość bla bla blaaaa
w końcu kazirodztwo jest przestepstwem, może lepiej zareagować

po co ma ci sie opoiadac? spowiedniczka sie znalazła jedna

roksi-jak sie wtracisz to cie zgwałca w ciu skoro tacy bez kobiety sa

zacznij szukac podobienstwa dziecka do koo jest podobne-a nóz widelec do dziadka-i co z tego?takie geny!!!!!!!!!!!!

jestes wredna jak kilka razy pytalas kolezanke kto jest ojciem jej dziecka nie uwazasz ze wystarczajaco jest jej przykro ze ktos ja zostawil a ty zamiast zapytac czy nie potrzebuje pomocy to ciebie interesuej z kim spała zenada

Gość roksi85
Tak. Tylko że ja nie mam pewnosci czy np. ojcem tego dziecka nie jest jej ojciec lub brat. Tyle sie dzisiaj slyszy o tym jak ojciec gwalci corke! Czasami zastanawia mnie czy nie powinnam jej tego pytania zadac wprost!

Tylko że ja nie mam pewnosci czy np. ojcem tego dziecka nie jest jej ojciec lub brat. dobrze napisałas-nie masz pewnosci!!!! wiec sie nie wtracaj myslisz ,ze powie Ci prawde jesli twoje przypuszczenia sa słuszne?

Gość roksi85
No jej rodzina dziwnie sie zachowuje! Jest osma wieczor a jej ojciec dzwoni by wrocila do domu! Przeciez to jest dorosla kobieta majaca juz swoje dziecko, w dodatku jej ojciec wie ze ona jest u mnie. Ona od razu idzie i do tego w glupi sposob tlumaczy sie. Gdy

Gość trrrrrrbhzdthytedg
dlatego najpierw poobserwuj sytuację jaka panuję w domu u tej dziewczyny czy dziecko jest bite brudne głodne itp !!! jeśli potwierdzą się podejrzenia idź do kogoś dorosłego rodzice - pedagog i razem zdecydujcie co dalej bo może to faktycznie patologiczna sytuacja

Gość roksi85
Gdy ktos na ulicy zbliza sie do tego dziecka czy takze do dzieci jej brata! chociaz by po to by poczestowac cukierkiem lub poglaskac to od razu kaza sie tej osobie wynosic! Tak nie zachowuja sie normalni ludzie!

Gość roksi85
trrrrrrbhzdthytedg Dziecko jest caly czas zadbane, przynajmniej jak idzie nimi na spacer. Ale do domu to ona mnie nigdy nie zaprosiła, wiec juz samo to jest dla mnie dziwne! Wiele razy przychodzi do mnie, i za kazdym razem dziecko zostawia z nimi!

Gość roksi85
xazui Po prosu martwie się o koleżanke! Czy wam się to naprawde wydaje takie dziwne?

Gość upsa
skoro zostawia dziecko z nimi i jest odzina 20sta to ty sie dziwisz ze wydzwaniaja za matka?

Gość upsa
to ty jestes dziwna ze ja trzymasz u siebie a dzieckiem dziadek sie zajmuje zamiast matka

Gość roksi85
upsa Mnie bardziej zastanawia to dlaczego ona nie bierze dziecka ze soba? Jej rodzina wogóle dziwnie się zachowuje, kto podejdzie do ich dzieci tylko po to by dac cukierka od razu zaczyna sie drzec na ta osobe. Jej ojciec jest troche agresywny, i do tego ma problem z alkoholem. Jak mam sie tym nie przejmowac gdy mam wrazenie ze tam dzieje sie cos zlego.

Gość nie mieszaj sie w nie swoje sp
rawy!!!!!!!!!!!!

A ja bym się mieszała, ale dyskretnie, żeby (gdyby to okazało się nieprawdą) nie upokorzyć dziewczyny i jej rodziny. Gdy wyszła sprawa Fritzla, każdy się zastanawiał, jak to możliwe, że nikt o tym nie wiedział. Otóż właśnie tak- ktoś coś widział, podejrzewał, ale każdy mu mówił "nie mieszaj się, nie twoja sprawa". Moim zdaniem powinnaś porozmawiać z koleżanką na osobności, powiedzieć jej o swoich podejrzeniach i zaczekać na jej reakcję. Możesz poprosić o obecność przy tej rozmowie jakiegoś psychologa, który tą reakcję właściwie odczyta.

Gość polka-w-usa
Koniecznie zajmij się tą sprawą, sama byłam molestowana w dzieciństwie przez "wujka", nawet nie wiesz co to jest za krzywda. Jeżeli masz podejrzenia to działaj.

Gość trrrrrrbhzdthytedg
nie pojmuje 90% wypowiedzi nie mieszaj się nie twoja sprawa !!!

Gość no bo nie jej
nie wie o co chodzi to niech nikogo nie krzywdzi, wyrzadzi krzwde koleżance,jej dziecka i całej tej biednej rodzinie.