Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryszard_1975

przyłapałem ją - nowatorska metoda! ona chyba MAGAHA!!!

Polecane posty

Gość ryszard_1975

od dawna podejrzewałem, że moja kuzynka ma kochanka a jest to karygodne, gdyż ostatnim życzeniem jej zmarłego wuja Zygmunta, franciszkanina misyjnego (był nawet w Kongo!!!) było aby Elżbieta udała się do klasztoru na chwałę Pana tymczasem ta zdzira - którą jednakże bardzo kocham, przecież to rodzina - zaczęła sprowadzać sobie kogoś, ale nie wiedziałem czy na pewno wyobrażałem sobie co za bezeceństwa tam się muszą dziać: wymiana śliny, różne ocieractwa, może nawet oglądanie tyłków! postanowiłem że muszę działać c.d.n.

Gość ryszard_1975
wczoraj zatelefonowałem do Eli, zapowiadając swoją wizytę pod pozorem naprawy spłuczki w klozecie wodnym (narzekała na te spłuczkę od dawna) wcześniej obejrzałem dwa odcinki "Garfielda" i zjadłem potężną lasagne, popijając piwem bezalkoholowym będąc u kuzynki starałem się dotrzec ślady domniemanego kochanka - pozostawione niedopałki, prezenty, romantyczne rzeźby lub tomiki poezji wreszcie resztki spermy niestety - nic takiego nie zauważyłem naprawiłem spłuczkę na odpieprz, porozmawiałem z Elą o cenach warzyw i oschle się pożegnałem, była 21:34 gdy tylko zatrzasnęły się za mną drzwi, przystąpiłem do wykonania zadania c.d.n.

Gość ryszard_1975
wiedziałem, że Ela nie będzie już wychodzić tego dnia a wstaje około 9:00 bo pracuje na drugą zmianę, a jej mieszkanie jest ostatnie w ciągu korytarza (mieszka w bloku na 3 piętrze) mój plan polegał na zaskoczeniu gacha, aby zostawił ślad swojego pobytu kucnąłem nad wycieraczką i naprężyłem mięśnie brzucha strawiona lasagne w postaci potężnego, nieco rozmiękniętego klocka, wysunęła się z mojej Groty Nestle i z łoskotem opadła na włochatą powierzchnię wytarłem szparę pośladkową mokrą chusteczką, wrzuciłem ją do zsypu i chichocząc cicho w rękaw udałem się na spoczynek do mojego mieszkania trzy bloki dalej nazajutrz o 8:43 stałem pod drzwiami Elżbiety na wycieraczce widniał wczorajszy stolec ale nie ten sam, DALIPAN - NIE TEN SAM ! mniej więcej przez jego środek widniało wyraźne wgniecenie byl to ślad męskiego buta, oceniłem wstępnie że jest to obuwie eleganckie, prawdopodobnie made in Italy, rozmiar 43... c.d.n.

Gość ryszard_1975
a zatem jest jasne - ktoś wszedł do kuzynki pomiędzy 21:34 wczoraj a 8:43 dziś oczywiście - mógł to być pechowy roznosiciel ulotek albo inkasent gazowy, który teraz niepokojem niucha w samochodzie myśląc: "co tak k... śmierdzi?" i dopiero za pół ogdziny odkryje tajemnicę swojego lewego buta ale mam bardziej prawdopodobną wersję - to był roznosiciel plemników i zarazem inkasent sromu mojej kuzynki! osobnik, który powinien ponieśc teraz konsekwencje swego zachowania, zresztą Ela również i poniosą... poprzysięgam to na pamięć wuja Zygmunta i na pogodne oblicza nawróconych przez nich mężczyzn z plemienia Fulba! dokładny sposób jeszcze przemyślę... natomiast zdradzanym mężom juz teraz poddaję pod rozwagę - metoda na stolec wydaje się wysoce niezawodna! pozdrawiam R.