Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdusiaRessk

moja dziwne spostrzezenia

Polecane posty

Gość magdusiaRessk

Ogolnie mam niska samoocene ,ale staram sie dbac o siebie jak najlepiej potrafie ,kosmetyczka, fryzjer ,kosmetyki z wyzszych polek ,ciuchy dobrane do mojej figury ,modne w duzych ilosciach ,czasami solarium ,interesuje sie moda i kosmetologia ... >Niestety jak wklejam zdjecia na kafe to pisza ze wygladam jak facet ,jak koń ze jestem brzydka ,straszna okropna wrecz chuda ,anoreksja i inne przykre epitety .W otoczeniu wiekszosc chwali moje ciuchy ,fryzurychlopacy ogladaja sie za mna niedawno 3 wyznalo ze sie we mnie podkochuja .Postanowilam zrobic profil na sympatui w ciagu 3 dni otrzymalam 160 wiadomosci od roznych facetow i mnie urodziwych i bardziej a nawet od naprawde przystojnych facetow ktorzy pisza mi ze jestem slodka ,urodziwa ,piekna :) i chca mnie zapoznac ,czy nie uwazacie ze to dziwne .Broń boze nie uwazam sie za zadna piękność i wiem ze gusta są rozne ale na kafee zawsze jestem zjechanaa

Gość yhhhhhhh......
To ty masz czarne włosy , pociągłą twarz, grzywkę i masz zdjęcie na kanapie?? hmmmm no to opinie tu były prawdziwe , sory za szczerość :D

Gość yhhhhhhh......
a poza tym sory, nikt normalny nie wkleja zdjęc na kafe

Gość magdusiaRessk
nie mam grzywki i nie mam zdjec na kanapie

Gość bo na kafe siedza
glownie frustraci wiec sie nie przejmuj 🖐️

Gość .....ot ..co.....
po co dajesz zdjecia swoich cyckow? :O http://limetka87.sympatia.onet.pl/37082915,0,6350784,foto.html wygladasz jak cnotka niewydymka 🖐️ ps nie naleze do osob, ktore wszystkich tu objezdzaja, z reguly pisze pozytywne oceny wiec nie jestem zadna flustratka, tylko pisze prawde

Gość up0
było ogarnac ten syf jak robilas fotki a nie. po co wstawiasz zdjecia swoich nog cyckow a na ktorych nie widac twarzy?:| fakt morde masz jak kon lub tranzwestyta ale widac ze ejstes zadbana i masz dosyc fajne ubranka;p

Gość .....ot ..co.....
poza tym pzujesz w eleganckiej sukience odpicowana a na podlodze masz syf :D :O

Gość co to jest flustratka

Gość yhhhhhhh......
no własnie Ciebie miałam na mysli pisząc posty wyżej, masz czarne włosy i grzywkę też (na bok). i podtrzymuję swa opinię - zbyt urodziwa nie jesteś. Skoro pytasz o opinie nie spodziewaj sie samych pochlebstw :)

Gość mi tez sie nie podoasz sory

Gość magdusiaRessk
nie musze wam bo na kafe o dziwo zawsze nikomu sie nie podobam a w realu albo na sympatia non stop ktos mnie zaczepia wiec... jedno jest pewne pozatym podejrzewam zep olowa z was nie wyglada w polowie tak dobrze jak ja i sie pocieszacie wyzywajac kogos..

Gość up0
"Ogolnie mam niska samoocene " własnie widac:| po za tym nikt Cie nie wyzywa tylko wyraza swoja opinie, nie myl pojec

Gość yhhhhhhh......
to po co dajesz swoje zdjęcia i pytasz skoro nasze opinie cie nie interesują. Dziewczynko weź sie za robote a nie pierdołami się zajmuj. Jesteś próżna wiesz??

Gość up0
wiesz portale randkowe jak i zycie codzienne jest pełne napalonych desperatow ktorzy chetnie by sie z Toba umowili( tym bardziej widac ze na sile szukasz chlopa skoro zakladasz konto na portalach randkowych i wpychasz fotki gdzie sie da), a ze na kafe wiecej jest kobiet (ktore nie patrza na Ciebei jako obiekt seksualny) i obiektywnie powiedza Ci jaka ich zdaniem jestes ( Twoja uroda) a ze nikogo nie zachywca to nie badz prozna rozpieszczona dziewczyka i przyjmij krytyke na klate;D

Gość chirurg poprawial Ci
cycki?

Gość magdusiaRessk
nie to moje naturalne

Gość magdusiaRessk
nie przyjmuje krytyki tymbardziej ze znam sowja wartosc owszem ,moge sie niktorym osoba nie podobac ale nie wszystkim wiec jedno jest pewnie jestescie grubymi zakompleksionymi pasztetami bez kasy ,klasy ...

Gość faktycznie masz konska
twarz jestem obiektywny

Gość to znasz swoja wartosc
czy masz niska samoocene?

Gość yhhhhhhh......
a Ty jesteś bezczelną dziewczynką nie znającą zasad ortografii,interpunkcji i gramatyki. Uwierz - w życiu taka wiedza stokroć bardziej Ci sie przyda niż ta Twoja kasa, Twoja "uroda", drogie ciuchy i cycki, którymi się tak szczycisz. Chyba, że chcesz za ich pomocą ułożyc sobie życie, ale to inna sprawa.

Gość obrazila sie

Gość yhhhhhhh......
może pobiegła do sklepu po słowniki i encyklopedię :P

Gość mysle ze nie wiedzialaby
w jakich sklepach szukac :P