Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorshiiia

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość sorshiiia

Nie mam rodziny. Jestem sierotą. Ojca nie znałam (zmarł jak miałam 6 miesięcy). A mama zmarła krótko po moich 17 urodzinach. Dziadkowie ze strony ojca mieszkają na drugim końcu Polski ale nigdy nie akceptowali mojej mamy więc po śmierci ojca całkowicie zerwali kontakty z mamą i ze mną. Rodzice mojej mamy też nie żyją. Nawet ich nie pamiętam. Od śmieci mamy święta spędzałam z rodziną mojej najlepszej przyjaciółki. Oni otworzyli dla mnie swój dom i stali się moją przyszywaną rodziną. Ale nie w tym rzecz... Od 2 lat jestem z chłopakiem. Od roku mieszkamy razem. Nie zostałam zaproszona do niego na święta. :( On jedzie sam. Zarówno On jak i jego rodzice wiedzą o mojej sytuacji rodzinnej. Czuję się fatalnie.

Gość dodofif
wiesz moim zdaniem twoj chlopak źle robi ze jedzie sam nie mogliscie sobie wlasnej wigilii urzadzic? beznadzijenie sie zachowuje twoj chlopak,.,

bardzo Ci współczuje w takie święta nikt nie powinien być sam a z Twojego faceta to palant do kwadratu jak on mógł dopuścić do takiej sytuacji ?....jesteście ze sobą 2 lata mieszkacie razem i nawet jeśli jego rodzice Ciebie nie zaprosili to powinien im sam podsunąć taki pomysł a jakby co powinien zostać z Tobą w domu a Ty jak zareagowałaś na tą wiadomość że wyjeżdża i zostawia Cię samą ?

jeśli mieszkacie razem to faktycznie nie w porządku zachowuje sie Twój chłopak. Może powiedz mu, że chcesz przygotowac wigilię i święta dla was, i że chciałabyś, żebyscie razem je spędzili. Powinien zrozumieć. Porozmawiaj z nim

kaczor32.....ale teraz przywaliłeś kompletnie bez sensu ....może trzeba by było zapytać czy ten facet kocha autorkę bo raczej na to nie wygląda skoro zostawia ją samą w taki czas

Gość no ja to mam fart
no współczuje - normalny facet byłby z Tobą w takiej sytuacji nawet gdybyscie nie mieszkali razem... bo własnie tak postapiłby facet który naprawdę kocha... wiem bo jestem w podobnej sytuacji...

Gość sorshiiia
Nie zaprosił mnie a mnie było głupio się wpychać na siłę. Czekałam i milczałam bo miałam nadzieje, że jednak mnie zaprosi. Dzisiaj pojechał i wraca dopiero w niedzielę. Zostawił mi prezent pod choinką. :O Teoretycznie nie będę sama na święta bo moja przyjaciółka ani jej rodzice, by na to nie pozwolili. Już dzwonili upewnić się, że będę. Spytałam go przed wyjazdem czy wróci wcześniej to może chociaż drugi dzień świąt spędzimy razem to powiedział, że nie może bo mają jakieś rodzinne tradycje i w drugi dzień świąt cała rodzina spotyka się u ich babci i jego rodzice i rodzeństwo, by mu nie wybaczyło, żeby wyjechał wcześniej. A mi jest zwyczajnie przykro. Myślałam, że znalazłam swoje miejsce na świecie i człowieka z którym to miejsce mogę dzielić ale widzę... że ja chyba kocham bardziej.

wiesz co ja bym się ciężko zastanowiła czy chcę być z kimś tak samolubnym jak on ...właśnie w takich momentach przekonywujemy się na ile możemy liczyć na bliskie nam osoby ja na Twoim miejscu jak wróci poważnie bym z nim porozmawiała i spytała czy jemu by było miło jakbyś to Ty zostawiła go samego gdyby sytuacja była odwrotna

Gość luuuuuuna
jezu drogi ale palant a zapytał się chociaż jak Ty będziesz spedzac ten czas? jesli nie to wiej kobeto bo to jakiś samolub okrutnik!!!

Gość cale szczescie ze mozesz
liczyc na przyjaciolke... przytulam Cie mocno i zycze znalezienia partnera ktory bedzie z Toba ZAWSZE

Gość no ja to mam fart
Nie gniewaj sie autorko ale wg mnie ten facet Cię nie kocha :O No bo co to za miłość kiedy zostawia się kochaną osobę samą na święta?? Przykro mi, ale ja takiej miłości nie rozumiem... Ja tez nie mam rodziców i mój facet w pierwszej wersji powiedział że do 'swoich' wpadnie na wigilię i później od razu do mnie przyjeżdża i będziemy razem.. a później plan się jakoś zmienił bo mnie poinformował że jestem oczekiwana przez jego rodzinkę na święta, więc jedziemy razem - i to jest zachowanie faceta który kocha... Więc wybacz, ale ten Twój to coś nie bardzo pała uczuciem chyba :O

to nie jest normalne :O facet cie nie zaprosil miomo ze doskonale zna twoja sytuacje, dziwne, ze w ogole pojechal, mogliscie sobie urzadzic swieta razem w domu, wspolczuje, dobrze, ze masz taka kochana przyjaciolke