Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileż można

Skończcie straszyć że jak okres to może być ciąża !!!

Polecane posty

Gość ileż można

Skończcie juz straszyc tym normalnym okresem w ciąży !! Naczytałam się tego i teraz może przy każdym okresie mam podejrzewać, że może powinnam zrobić test bo mogę być w ciąży!! Jak pierwszym objawem jest brak okresu, a występują ewentualnie plamienia. Ból piersi jest nie tylko objawem ciąży, ale i zbliżającego się okresu. Tak samo przed @ mam zwiększony apetyt i ochotę na slodkie. Wam zwiększy się waga o 1 kg i już myślicie, że ciąża - Waga może się różnić nawet w ciągu 1 dnia! W zależności od pory dnia, posiłków, czy ważymy się w ubraniu, czy bez. To, że ktoś jest senny itp. też o niczym nie świadczy. Ja np. choruję na tarczycę i ciagle jestem senna.

Zgadzam się z autorką. Załosne... nagle wszystkie mamy być w ciąży.. dziewczyny, uspokójcie się albo zacznijcie myśleć, że niestety ale seks wiąże się z ryzykiem zajścia w ciąże.

Gość 54latka
mnie dzisiaj niedobrze a mam okres, czy to ciąza

Gość milaria
nie, po prosstu ci jest niedobrze bo sie denerwujesz ; przestan o tym myśleć Wesołych....

Gość moja koleżanka
dowiedziała sie o ciąży dopiero jak była w 4 miesiącu bo okres miała normalny...