Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna1809

Czy mogę być w ciązy??

Polecane posty

Gość Martyna1809

Ponad cztery miesiące temu uprawiałam petting z chlopakiem i włożył mi palca. Mył kilka razy ręce przed tym. Jak przyszłam do domu to zaczęłam panikować że mogę być w ciąży i zaraz napisałam do chłopaka i powiedział że nie miał wytrysku ale mimo to się bałam wiec zrobiliśmy test i wyszło negatywnie i strasznie sie ucieszlylam tylko pozniej znow zaczełam panikowac i zrobilismy jeszcze dwa testy czyli razem trzy w różnych odstępach czasu. Okres mam mniej więcej regularnie. Moje pytanie jest takie czy to możliwe że testy które robiłam mogły oszukać czy raczej nie?? Zadnych dolegliwości nie mam jesli o tym nie mysle, bo jak zaczynam o tym myslec to strasznie sie stresuje i nie moge nic zjesc bo jest mi nie dobrze ale tak to jest ok piersi mnie nie bola i sa takie jakie były wczesniej. Proszę bez głupich komentarzy.

Gość alpinistka123
kolejny taki topik

Gość vcfdg
No pewnie faceci mają spermę w palcach buahaaaaa A ile masz latek dziecko??????

Gość Smutna12345
Nie jestes w ciazy na 100000 % ;))

Gość Martyna 18
widze ze macie bra mile do tego podejscie... jesli wam sie to nie podoba to nie musicie pisac komentarzy

Gość hmmm............
tak to może być ciąża..... poczekaj daj się jeszcze skupic...mmmm....mysle.....mmmm....kurna daj się skupić bo cięzko sie wróży..... tak jesteś w ciązy :D

Gość Martyna 18
myślałam ze ktos mnie zrozumie ale widze ze sie mylilam