Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezaproszona

niezaprasza mnie chlopka do siebie

Polecane posty

Moze wy mi pomozecie. Jestem z chlopakiem 2lata i on mnie do siebie nie zaprasza:( a ma swoj pokoj i w ogole a ja nie mam i mimo tego go zapraszam:( ciagle chodzimy prawie po dworze mimo nawet jak jest zimno ciagle sadze ze mnie zaprosi ale on nic ani mnie nie zaprosi:( Pomozcie mi. na poczatku mnie zapraszal a teraz w ogole nie wiem co jest tego powodem. jego mama wrecz przeciwnie chce bym do nich przychodzila :( ja nie wiem co robic:(( pomozcie :(

Gość aleeeeeeeeeeeeee
zacznij sie myc smierdzielu lub sie ciebie wstydzi oblecho

moze nie do konca jest przekonany, ze Ty to ta jedyna.Po co obnosic sie po rodzinie, jak sie mysli byc moze o zerwaniu.Ale to tylko moje przypuszczenie.Ubieraj sie cieplutko bo zimno jest tak spacerowac po dworzu.

Gość constantine rrr
Ludzie jacy wy jestescie spierdoleni to żal;\chlopak moze ma biednie w domu i wstydzi sie tego albo ma rodzine popieprzoną ...albo rodzice piją i nie chce zebys o tym wiedziala ale najbardziej stawiam na 1opcje tzn-ma biednie w domu i sie tego wstydzi!

Gość adam324
zostaw tego goscia , ja mam braciaka ktory ma dziewczyne 16 lat i on mimo ze ma wspolny pokoj ze mna to mieszka ta dziewczyna z nami . Poszukaj sobie takiego jak moj braciak , dobry chlop dba o ta swoja madzie ale tez przegina z tym ze ona siedzi non stop u nas . No ale tacy jak moj braciak istnieja wiec moze poszukaj sobie takiego .