Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna osobaaa

jestem sama a chcialabym gdzies wyjechac nie mam zkim

Polecane posty

Gość samotna osobaaa

nie jestem paskudą ale tak sie składa ze cały czas mysle ojednej mojej milosci która znałąm 2 miesiace;(Raz w życiu tak kochalam a mineło juz 15 miesiecy ja nadal nie potrafie poczuc nic fdo nikogo..Jak nie ma uczucia nie moge zniesc przytulania całowania wylewnosci..Chciałabym pojechac sobie do Keni nie chce nasile szukac faceta bo zepsuje mi wyjazd wizja seksu znim(zakladam ze tak jak w ostatnich przypadkach nic nie czuje,...)ale nie mam zkim jechac...Macie jakies rozwazanie zeby samotnosc nie zniszczyła mojego marzenia o Afryce?

Gość samotna osobaaa

Gość samotna osobaaa

Gość bkbkbkhkkhkjkjjjj
jedź sama

hej.Znajdz portal dla globtroterow.Tam sie moze z kims dogadasz co do podrozydo Kenii.Powodzenia.

Gość samotna osobaaa
chodzi o to ze ja sie boje jechac z kims obcym.Chyba ze bym sie zjakąs kobieta dogadała. Sama???samemu to wstyd..bede sie zle czula..bo wsyzscy beda z kims a ja bede samemu łaziła

Gość samotna osobaaa
byłam w kenii w wakacje z facetem ktorego poznałam i Kenia piekna ale i tak mam złe wspomnienia...(bo bylammm tam znim)Kolezanki nie maja pieniedzy na taka impreze rodzice tez nie...siostra rowniez

to nie wiem Ci co poradzic.Dlaczego boisz sie z kims obcym?Moze to bedzie jakas grupa, kobiety i mezczyzni.Raczej trudno bedzie Ci inaczej znalezc pasjonata podroznika.Wyobrazam sobie, z przed taka wyprawa to ludzie spotkaja sie wczesniej i omowia szczegoly.

Gość a moja byla i nie chciala
nigdzie jezdzic.... mialem kase i nie chodzilo o sponsoring... dla mnie to normalne, zeby zorganizowac jakas wycieczke, a naqet spontanicznie wyskoczyc gdzies... i nie czuje sie gorzej, ze naprzyklad wiecej zaplace, albo, ze zaplace za oboje...