Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

odchudzanie od stycznia

Polecane posty

Ja się piszę!!! Teraz święta, potem sylwek, wiec nawet sie za to nie biorę.Ale od 1 stycznia GO GO GO!

Ja jestem chętna. :( Dziewczyny a wiecie już, na jakiej diecie chcecie startować? Mam do zrzucenia bardzo dużo :( i nie umiem dobrać diety. Kiedyś schudłam 12kg na proteinowej ,ale wszystko wróciło :( 1 Stycznia 2010r.- 75kg (jak nie więcej po świętach :( ) ....-56kg (58 też mnie satysfakcjonuje ;) a gdyby było 53 to już boosko :D ) W końcu to 19kg :( ech... jestem załamana... Powodzenia ;)

Gość BINAAA
a jaka dieta ?????

BINAAA, no właśnie nie wiem chyba south beach podobna do proteinowej tylko lżejsza (więcej można).

Gość mamuskaaaa
dziewczyny dacie radę, ja po ciąży wazylam 90 kg, przed ciążą 70 a teraz 64 kg bez zadnych diet po prostu sie ograniczylam z jedzeniem i duzo zielonej herbaty

Gość Toss_and_Turn
A ja proponuję jednak już teraz się ograniczać z jedzeniem, a nie teraz za przeproszeniem wpierd****, a potem z dnia na dzień przejść na ostrą dietę, bo marne szanse, abyście wytrzymały. Dobra dieta to styl życia, na zawsze, a nie od święta. Przynajmniej spróbujcie już teraz zmniejszać ilość węgli, nie jeść ciężkich rzeczy wieczorami, no i przede wszystkim ćwiczyć. Dieta bez wysiłku fizycznego nie jest dobra, ciało, które nie jest odpowiednio umięśnione i wymodelowane nigdy nie będzie ładne, nawet jeśli będzie chude. Powodzenia!

Hej dziewczyny, ja też zamierzam przejsc na diete. Nie mam tu na mysli czegos konkretnego, prprostu ograniczyc sporzywanie weglowodanow i tluszczow, a takze zaczac sporo cwiczyc. W ciagu poltorej roku przytylam 10 kg, ktore zamierzam teraz zrzucic. Mam nadzieje ze wspolnie damy rade :)

Ja oczywiście również jestem zainteresowana i podekscytowana wręcz. Liczę na to, że styczeń będzie przełomowym momentem mojego życia, ponieważ właśnie w tym miesiącu zacznę zmieniać samą siebie. Początki zawsze są trudne, ale liczę, że wszystko unormuje się najpóźniej w lutym. Kobietki, jakie macie plany dotyczące diety? Jakie cele?

To ja może nie będę się chwalić ile ważę, bo moja waga jest ekstremalna. Oczywiście kiedyś się przyznam, ale teraz się wstydzę. ;) Ja zamierzam jeść same warzywa i owoce. Od razu mówię- potrafię się do tego przyzwyczaić, już kiedyś w ten sposób dużo schudłam. Niestety przez własną głupotę skończyłam dietę, przestałam być aktywna, a co najgorsze zaczęłam jeszcze więcej jeść niż przed dietą. Warzywa i owoce jadłam ponad dobry miesiąc, spadek wagi ogromny, ale największy pożytek był dla cery, która się bardzo poprawiła.

Gość soniczek90
Ja zaczynam rowniez po swietach.ALe dostałam od rodziców granki philipiaka, któe z pewnoscia bardzo mi w tym pomoga.

Gość obywatelka M
hej dziewczyny! mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko żebym do was dołączyła? też planuję zacząć odchudzanie od stycznia, dzisiaj się zważyłam i się przeraziłam.. waże już 83 kg przy wzroście 177 😭 cholera znowu nie zauważyłam kiedy zaczęłam tyć i obudziłam o dużo kg za późno :( planuję stosować dietę atkinsa, czy też mięsną, jak zwał tak zwał.. będę jeść same mięso (2 lata temu schudłam na tym 8 kg w 4 tyg bez żadnych ćwiczeń) co prawda mam już trochę wstręt do mięsa i nieprzyjemne wspomnienia po tamtej diecie, ale fakt faktem że potem bardzo długo utrzymywałam wagę, nie było efektu jo-jo, dlatego tamta dieta była dla mnie widać najlepsza i chcę znów ją powtórzyć. tym razem solidnie z ćwiczeniami, herbatkami, balsamami tak, żeby już na walentynki ważyć ok 75 kg :) ogólnie to chcę schudnąć do 65 kg czyli mam 18 kg do zrzutu :( i to do kwietnia, dlatego chcę zacząć jak najwcześniej :)

Gość Dar Lata
Ja zaczynam dietę od jutra .tak na owocach i warzywach zamierzam wytrwac do sylwka, a w sylwka na coś napewno się skuszę. Aby tylko z umiarem. Po sylwestrze kontynuacja i zamierzam nie tylko schudnac ale dokonac większej odmiany samej siebie. Fryzura, twarz, sposób ubierania, zachowania, . Chcę nabrac pewności siebie. zmienic się i życ lepiej, aktywniej, zdrowiej. Chcę byc szczęśliwa!

Gość obywatelka M
Dar Lata a ile masz do zrzucenia? i w jakim czasie chcesz tego dokonać? ja też planuję taką ogólną metamorfozę (styl ubierania, wybielenie zębów, kosmetyczka itd) myślę ze będzie to całkiem fajne jak po takiej zimie wrócimy odmienione na wiosnę :)

Witajcie:) Ja też mam wielce ambitne plany. Kiedyś już schudłam 30 kilogramów, jednak chcę teraz doszlifować sylwetkę i schudnąć ok 7 kilogramów... Zapisałam się na siłownię, zakladam aparat na zęby, chcę bardziej dbać o cerę i włosy , zmienić swój styl i tryb życia. Zaczynam od jutra - zrobię sobie 3 dniową drastyczną dietę przed sylwestrową a od 1 stycznia już bardziej zdrową i racjonalną:) Mam nadzieję, że Nam się uda:) Trzymam za Was kciuki no i wspierajmy się wzajemne, zawsze będzie łatwiej;)

Witajcie:) Ja też mam wielce ambitne plany. Kiedyś już schudłam 30 kilogramów, jednak chcę teraz doszlifować sylwetkę i schudnąć ok 7 kilogramów... Zapisałam się na siłownię, zakladam aparat na zęby, chcę bardziej dbać o cerę i włosy , zmienić swój styl i tryb życia. Zaczynam od jutra - zrobię sobie 3 dniową drastyczną dietę przed sylwestrową a od 1 stycznia już bardziej zdrową i racjonalną:) Mam nadzieję, że Nam się uda:) Trzymam za Was kciuki no i wspierajmy się wzajemne, zawsze będzie łatwiej;)

Gość Ewela1988
Ja juz zaczelam Dzis:) wiec z checia tu bede dzielic sie swoimi sukcesami i porazkami. ogolnie przedstawie moja krotka historie he. jakies pol roku temu azylam 103 kilo schudlam 13 kilo przez jakies poltorej miesiaca , ale potem waga sie zatrzymala. Cwicze na silowni nadal czasem mniej regularnie czasem bardziej, ale nie stosowalam juz diety, p oprostu staralam sie kontrolowac w miare to co jem choc zdazaly sie i grzeszki. I co wazne wazyc regularnie.Udalo misie nie przytyc, a teraz jestem gotowa na druga runde :) chce schudnac 10 kilo do konca stycznia.

A ja już osiągnęłam cel i w święta 2 kg przytyłam znowu...:( obżarstwo, słodycze, tłuste jedzenie bez umiaru...:(

Gość Ewela1988
do Cux: To zazdroszcze:) ja niestety mam wiecej do zrzucenia:(( widze ty tez sporo schudlas:)) pomimo wsyztsko ja waze 90 kilo przy wzroscie 175 wiec nadal mi do sczescia na chwile obecna minimum 20 kilo brakuje a do konca stycznia, mam nadziej schudnac te 10:)

a ja muszę z 78 (166cm) zejść do ok.60 do kwietnia :( Masakra. Ostatnio byłam na norweskiej - schudłam 6kg.

Gość nana64
ja waze okolo 67 kg przy 164cm - wlasnie najadlam sie slodyczy na poprawe humoru ale basta ... od kilku dni kombinuje jak mam jesc bo wlasciwie boje sie diet i znam efekt jojo aha od dwoch miesiecy chodze na aerobic 3 razy w tyg choc przez ostatnie dwa tyg raz - bo sa mrozy a ja ledwo dycham i moje auto tez co mi doradzicie jaka diete zastosowac

STARTUJEMY!!! :-) Szczęśliwego Nowego Roku Wam życzę i spełnienia marzeń :-).

Gość Ewela1988
Dzis zaczelam pierwszy dzien tak na serio, bo wczoraj i w sobote bylam na diecie ale delikatnej. Od dzsi juz 100 procent jak narazie wypilam tylko zupke z kurczaka w proszku i zjadlam jablko:) mm na lunch do pracy wziety jogurt banana i mandarynke:) i potem kolo 17 jak wroce do domu zjem chyba serek wiejski light ze szczypiorkiem i kromka pieczywka wasa:) potem na silownie choc bardzo mi sie niechce bo nie bylam jakies 2 tyg i sie rozleniwilam:) a Wam jak tam idzie?:)

Cześć dziewczyny Moge do was dołączyć? Ja dietke zaczełam od dzisiaj.

Gość Ewela1988
Zapraszamy Natada:)