Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kampania reklamowaa

dostalam od szefowej na swieta

Polecane posty

Gość kampania reklamowaa

bombonierke i kawe ;/

Gość Mnie dzisiaj szefowa poklepała
po tyłku i zyczyła spokojnych swiąt:)

moja dziewczyna dowiedziała się wczoraj od szefowej że od stycznia będzie trzeba zwolnic dwie osoby i żeby podjęła decyzje bo ma lepsze rozeznanie o pracownikach i ich kompetencjach :/

Gość
ja nic nie dostałam :o w portfelu mam 22 złota + bon za 100 zł na paliwo i to musi wystarczyć do Nowego Roku... liczyłam na tę premię, naprawdę :(

i nie rozumiem autorko co Cie tak strasznie boli, oczekiwałas samochodu czy czego?? Żałośni jesteście...

Gość nic nie umiem
o ja,. ja nic nie dostalam i nawet bym nie oczekiwala....a ty co dalas szefowej?

Gość moja ciotka dostała pracy
talony na 700 zł do sklepu spożywczego

Gość monika_7
ja dostalam jak co roku bony to tesco tym razem 850 zł

Gość
czy żałosne jest oczekiwanie godziwego wynagrodzenia?

tak kurwa żałosne bo wynagrodzenie dostajesz co miesiąc za swoją prace a to czy szefowa da ci "prezent" to juz jest tylko jej wola czy chce czy nie. Moze uwaza ze niezasługujecie, to jest dla mnie bezczelne oczekiwac prezentu, a dobry normalny czlowiek cieszy sie z samego gestu a nie ma wymagania niewiadomo jakie...

Gość Meliissssaaa
Ja dostalam 400zł ;:) Których juz dawno nie mam :O

Gość
moja firma nie wypłaciła przez cały rok ani złotówki z funduszu socjalnego, więc właśnie się nam należy mądralo - zresztą, gdybyś zarabiała 1200, pewnie myślałabyś inaczej :)

no rzeczywiście wygórowane wymagania :O to świeta, podwójne, a nawet potrójne wydatki, w urzedach albo innych instytucjach państwowych takie bony to norma, dla niektórych sa wręcz niezbędne, jesli ktos zarabia niezle, to faktycznie moze mu to nie jest potrzebne, ale takiemu średniakowi owszem i to bardzo... Bombarda także twoja wypowiedz jest zalosna, a nie osoby które czegokolwiek oczekują

po drugie, skoro jestes taka honorowa i niczego od nikogo nie chcesz, to pamiętaj zeby na przyszlosc swoj ewentualny dodatek oddac bardziej potrzebującym glupia gówniaro 🖐️

Gość kkus kuss
ja dostalam 100 zl w talonach i od razu polecialam do rossmana po kosmetyki :) wydaalm 126 ;p oprocz tego kalendarz :P i nie narzekam

ależ mnie zdenerwowalas :O pozwól, ze odniosę się jeszcze do twojej wypowiedzi: "Moze uwaza ze niezasługujecie, to jest dla mnie bezczelne oczekiwac prezentu , a dobry normalny czlowiek cieszy sie z samego gestu a nie ma wymagania niewiadomo jakie..." gestu na świąteczny stół nie postawisz :O

hmmm pracuje w panstwowej instytucji i szczerze powiedziawszy w listopadzie dostalam premie, ale nie swiateczna............paczke dostalam z koła NSZZ Solidarnosc (byla oplacona z moich skladek :/), szefostwo nawet nie zlozylo nam zyczen taki byl dzis rozgardiasz..............czekam za to na 13-tke hehehehe WESOŁYCH SWIAT!! p.s. jedna z kolezanke zpracy dowiedziala sie dzis, ze nie przedluza jej umowy od 1 stycznia :/

Gość sallka
lepsza bombonierka i kawa niz kielbasa i krakersy :/

Gość
moja mama dostała w ubiegłym roku szynkę konserwową i proszek do prania :D a siostra dostaje rokrocznie herbatę Sagę (trzeba zaparzać po 2-3 torebki naraz taka słaba) ;) dziwni są ci pracodawcy... myślą, że biedny pracownik za byle ochłap po rękach powinien całować :p

Gość
aaa... przypomniało mi się jeszcze, że mama ze 2 lata temu dostała 2 zgrzewki wody mineralnej gazowanej (właściciele firmy, w której pracowała mieli rozlewnię wody) :D toż Ci dopiero rarytas na wigilijny stół :D

ale to jest do jasnej cholery praca gówniarzu :P ech, nie ma co gadać, przykre i tyle, zgadzam się że fundusz socjalny właśnie po to jest i jesli firma tokowy posiada to powinni wypłacic gotówke bądx w bonach na swieta, ale prezent szefowej z własnej kieszeni nie musi być wygórowany GŁUPI GÓWNIARZU, to co ktos ci kupuje z własnej kieszeni to jest gest, a to co ci wypłaca firma to zupełnie co innego.. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Szefowa nie ma w obowiązku kupowac z własnej kieszeni wypasionych prezentów od tego jest fundusz socjalny a jesli pracujecie u prywaciarzy to niestety niczyja to juz wina....i wg mnie to bezczelne oczekiwac ze szefowa czy szef z wlasnej kieszeni bedzie rozdawał pieniądze na swieta, no niesttety takie uroki prywatnych firm, a ty HOMAR jesli nie rozumiesz to idź sie irytuj gdzie indziej.....< sciana > x2

Gość ja sie w tym roku ciesze
ja dostalam 800 zl i paczke :) Pierwszy ra zmi sie cos takego zdarzylo bo zmienilam prace, w poprzednich latach dostawalam ok 300 zl bonow, to i tak duzo ale pensja wtedy...coz najnizsza krajowa, a narobilam sie jak wol, juz nie wpsominajac o wrednym szefostwie