inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 .......spowiadać.... :) ja pierdole.......moge :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Ja nie mam żadnych grzechów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wolę ortografię Napisano Grudzień 23, 2009 Przeklinasz a to grzech!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 To malutki grzechusiek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zależy co postrzegasz jako Napisano Grudzień 23, 2009 grzech :-D dzieki temu nie spowiadalam sie od... 3 lat :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnom z jasnego nieba 0 Napisano Grudzień 23, 2009 kurwa, to ze sie spowiadasz znaczy, ze Twoj nick jest jakas kpina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zależy co postrzegasz jako Napisano Grudzień 23, 2009 gorliwych katolików nie nalezy traktować powaznie :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 ....... ja nie musze się spowiadac bo nie mam żadnego grzechu...... ostatnio............. ale wy chyba macie? :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Grudzień 23, 2009 a poniedzialkowy ?:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 poniedziałkowy jest mało ważny :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 mawroniu..... widze że masz dzisiaj dobry humor........ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Grudzień 23, 2009 no tak , najmniej :P powiedz o tym panu X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Grudzień 23, 2009 ja zawsze mam dobry humor . tylko nie zawsze chce się nim dzielić . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Wszystkie moje grzechy wymazują się wtedy gdy zakładam topici......... na kafe....... bo w ten otóż sposób spełniam dobry uczynek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Grudzień 23, 2009 to musiales miec cale mnostwo tych grzechow :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Nie....... za cały rok tylko z 5 :)........ Trzeba sie dzielic z potrzebujacymi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 23, 2009 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Grudzień 23, 2009 pięć nieszczęsnych poniedziałków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tacowrocilaa Napisano Grudzień 23, 2009 «♥» ▬▬ «•*•» ▬▬▬ «•*•» ▬▬ «♥» ...........((_,»*¯*« »*¯*«,_)) ((_,»*¯**¯*«,_)) ((_,»*¯**¯*«,_)) «♥» WESOŁYCH ŚWIĄT ...................♥ ................♥Ѽ ♥ .............♥Ѽ.$Ѽ ♥ ............♥Ѽ.$$Ѽ ♥ ...........♥Ѽ$.||.$Ѽ ♥ .........♥Ѽ.$$||$$$Ѽ ♥ .......♥Ѽ$$O$||$O$$Ѽ ♥ ....♥Ѽ$$O$$$||$$$O$$Ѽ ♥ ..♥Ѽ$$O$$$*$||$*$$O$$Ѽ ♥ ..........♥Ѽ.$$||$$Ѽ ♥ .......♥Ѽ$$O$$||$$O$$Ѽ ♥ ...♥Ѽ$$O$$$*$||$*$$$O$$Ѽ ♥ ♥Ѽ$$O$$$*$$$|| $$$*$$$O$$Ѽ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥| |♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ●═══════ ═◄▒▒►═══_ 52;═══● Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 A przed nowym rokime bedzie szósty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Grudzień 23, 2009 [ beczy ] ciekawa jestem o czym myslisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Ja zawsze myśle o wszystkim:D Myśle więc jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach