Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co powinnam zrobic

klotnia z chlopakiem

Polecane posty

Gość co powinnam zrobic

Nie wiem co mam zrobić, wczoraj pokłóciłam się z chłopakiem, wygarnęłam mu , że nie ma dla mnie czasu, bo to było głównym powodem mojego żalu, Obiecał mi że spędzimy miło czas w łóżku,później od wszystkiego się wykręcił brakiem czasu, i jeszcze na mnie nawrzeszczał że nie jestem pępkiem świata Ja zawsze go pieściłam, sprawiałam przyjemność…a jak ja chciałam poczuć się kochana, Chciałam bliskości,seksu to on nie miał czasu… Co zrobić ? nie odzywamy się do siebie już ponad 1 dzień.jutro wigilia,święta… Odezwać się do niego ?

Gość co powinnam zrobic
no powiedzcie mi :(

Gość 123456789....
nie odzywaj sie do niego. poczekaj na jego ruch.

Gość jak prawdziwe to pewnie ciążaa
po co ci taki facet? zrób sobie prezent i poszukaj innego, który BEDZIE MIAŁ dla ciebie czas, i nie będziesz musiała błagać ,żeby przez chwile byc jego pępkiem świata

Gość co powinnam zrobic
a on nie odzywa sie nic,nawet smsa, a chyba jest w pracy teraz, no szlak mnie trafia, caly czas patrze na telefon tak mu na mnie wlasnie zalezy :(

Może on chce sie wymigać od bliskości.. może coś sie między wami wypala? Nie zauważyłaś jakiś długotrwałych zmian??? Może odezwij się- świeta to dobry czas na pojednanie, wybaczenie.. zaczęcie od nowa..

Gość szlaG
no nie zalezy mu na tobie, faktycznie. jeden dzien milczy, ten cholerny telefon! ile on o czlowieku mowi, nie? dzieci.

Gość o tak___ zadzwoni
,pojedna sie i wybaczy a potem ta sama kaszana

Może jest zajęty? Daj mu szanse.. faceci sa jak duze dzieci.. Cierpliwości ..

Gość losssssssssssssssssssssssss
moze jest zajęty inną...:P

Gość co powinnam zrobic
ma 23 lata a czuje sie czasami jak z dzieckiem, gierki komputerowe, sciganie samochodem gdy slisko na drodze... wczoraj wydarl sie na mnie ze nie ma dla mnie czasu i to jeszcze z ironia "no trudno nic na to nie poradze ze nie mam dla ciebie czasu" matke wozil po jej nowe setne ciuchy na ta cala zasrana wigile, a do mnie nie mial czasu nawet na chwile przyjechac,choc obiecywal mily wieczor, tak tesknilam, tak brakowalo mi czulosci,milosci , seksu i co...olal mnie :(

23 lata haha, mój ma 30 i co z tego - gierki komputerowe są na porzadku dziennym;), a czasme i nocnym. Oni zawsze będą dziecmi. Ale jesli mowi wprost ze nei ma czasu dl aciebei moze ci sugerowac zebys poszla w długą i dala mu wolnosc.

Gość co powinnam zrobic
innej nie ma,on chyba juz taki jest, raz wspanialy,czuly,mily,ale to rzadko sie zdarza, nie docenia mnie i moim potrzeb :( chyba dam sobie z nim spokoj,bo meczy mnie to juz.... kiedys bylo pieknie, teraz juz tak nie jest, dlaczego ?

bliskosc cielesna ,ktora mu oferujesz nie sprawi ,ze bardziej zacznie mu na tobie za;lezec....przykre,ale prawdziwe:( bedzie mily jak bedzie potrzebowal,a potem znowu traktowanie z gory od ciwbie zalezy czy na to pozwolisz

Gość co powinnam zrobic
wlasnie czasem tak mysle,ze jak on chce czulosci,milosci , seksu to jest czuly i wspanialy :( a jak ja chce... to on nie mial czasu a teraz nawet sie nie odzywa..... chyba czeka az ja to zrobie, odezwac sie ?

Gość co powinnam zrobic
odezwac sie czy nie ? :(

Mam od niedawna podobnie z moim narzeczonym;/ Raz jest cudowny a innym razem.. zimny drań... Zadzwoń, oszczedz sobie stresu..niepewnosc jest najgorsza;/

Gość co powinnam zrobic
:( smutno mi,nawet niewiem co on teraz robi, czy jest w pracy, czy chla gdzies z kolegami.......

Nie smutaj się tak;* Tulimy;] Moze wszystko się wyjaśni.. wiesz czasami mam wrażenie, ze mimo tego, ze dwoje ludzi sie kocha, nie potrafią ze soba zyc...

Gość heh////
Mam identyczny problem, tęż się pokłóciłam a raczej wyraziłam moje niezadowolenie z jego zachowania(bo postąpił źle) a on chyba się obraziła na mnie z tego powodu. chyba, bo się nie odzywa,. Faceci to idioci. juz nie wiem co z nim począć. Znaczy się wiem.. na wigilię złożę życzenia, i TY autorko zapewne też, bo to jest tzw. dobre wychowanie...

Gość co powinnam zrobic
mam tak samo... tez tak mysle przelamac sie i odezwac ? co mu napisac,nawet niewiem:(

Gość heh....l
Mam identyczny problem, tęż się pokłóciłam a raczej wyraziłam moje niezadowolenie z jego zachowania(bo postąpił źle) a on chyba się obraziła na mnie z tego powodu. chyba, bo się nie odzywa,. Faceci to idioci. juz nie wiem co z nim począć. Znaczy się wiem.. na wigilię złożę życzenia, i TY autorko zapewne też, bo to jest tzw. dobre wychowanie...

Gość nIE WIEM ....
Jak jest u Ciebie ale u mnie to jest tak, jesli wiem ze ja zawinilam to odzywam sie i przepraszam. Jesli to on zawinil nie odzywam sie i czekam na jego ruch od niedawna zaczelam tak robic bo zawsze nie wazne czy moja czy jego wina to ja 1 dzwonilam...masakra... teraz postanowilam to zmienic:) a podal ci jakis konkretny powod dla ktorego nie mogl przyjechac?

Gość heh....l
przepraszam za podwójne wysłanie ale myślałam, że się nie wysłało:)

Gość co powinnam zrobic
tak,ze pomaga mamie... ale mnie wkurzylo ze to powiedzial z takim lekcewazeniem mnie, przykro mi sie zrobilo, bo ja tesknilam, chcialam go, a on mnie olal najprosciej w swiecie i teraz tez ma mnie w dupie bo nic sie nie odzywa

Gość heh....l
pomaganie rodzinie, mamie też znam. Oczywiście to dobrze że pomaga ale wydaje mi się że w pewnym momencie są już jakieś priorytety i powinien wiedzieć co jest ważniejsze... chociaż z drugiej strony to rodzina jest niby najważniejsza..

Gość nIE WIEM ....
a wytlumaczylas mu czemu jestes zla? zrozumial cos? czy odrazu zaczelas robic mu wyrzuty?