Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bestla fro Vinland

SAMOTNA MAMA---ZAPROSZONA NA SYLWESTRA.ODMÓWIC?

Polecane posty

Gość Bestla fro Vinland

Witam, mam problem, ktory wymaga bezstronnego ogladu, dlatego prosze was o pomoc:) jestem mama poltorarocznej corci, wychowuje ja sama. Ostatnio "przyplatal " sie do mnie facet, przy czym nie dawalam mu zadnych znakow, nie zachecalam, bo romanse mi nie w glowie, nie chce tez posadzen o to, ze rzekomo "lapie dla malej ojca". Nie o to chodzi, nie mam takich zamiarow, nie wiem nawet czy mam ochote w ogole sie wiazac . Ale 0n zaproponowal mi wspolna zabawe w sylwestra. Wie o malej, mowi ze to w niczym nie przeszkadza i takie tam. Ale ja mam bardzo mieszane uczucia, wydaje mi sie ze to podejrtzane troche...nie wiem, czy istnieje w ogole ze sytrony mezczyzn bezinteresowna milosc, czy mozliwe jest szczere uczucie...chyba odmowie, nie pojde.Nie chce robic mu nadziei, bo potem w chwili gniewu moze mi wypomniec ze chcialam go zlapac dla corki, by pomagal mi ja utrzymac,...jak sadzicie????

Gość Akacjowa Dama
Ja bym poszła. Co będziesz robić, siedziec, gapić się w telewizor? Chyba lepiej pójśc sie pobawić, a załóżę się, że mając małe dziecko mało masz podobnych okazji. Idź, dla samej siebie, a co on pomyśli to jego sprawa. Zresztą, czy do końca życia chcesz żyć sama, bo ktos może Ci cos potem wypomnieć? Szczerze mowiac nie rozumiem dylematu. Ludzie ZAWSZE się kłócą, o bzdety, mówią w złości różne rzeczy, to normalne i można to znieść. Mój wuj ostatnio w złości powiedział cioci, że żaluje, że się z nią ożenił. Czy żałuje? Nie, kochają się, na drugi dzień się pogodzili, są razem od 30 lat i nie wymieniliby się na innych partnerów. Ale kłotnie się zdarzaja mimo to. Wydaje mi sie, że Ty po prostu chcesz iść na łatwiznę i odciąć się od ludzi, zamiast stawic czoła nowym sytuacjom, związkom, poznawac ludzi. To chyba neico trochę samolubne... Nie mówię o związku z tym akurat mężczyzną, być może szukasz wymówek, bo on Ci się nie podoba. Jeśli nie podoba się, trudno. Ale jeśli odpychasz wszystkich z powodu ew. przyszłych kłótni, to robisz głupio.

Gość guta
jesteś mlodą kobietą-uważam,że powinnaś iść,wychowujesz dziecko,trudzisz się,więc taka "odskocznia" na pewno sie przyda,towarzystwo tego pana nie musi być zobowiązujące,życzę miłej zabawy (tez bardzo lubię tańczyć,ale teraz siedze w domu, bo muszę)

Gość I am so sorry for you
ja tez bym poszla