Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bestla fro Vinland

SAMOTNA MAMA I SYLWESTER.ODMOWIC, CZY ISC?

Polecane posty

Gość Bestla fro Vinland

Witam, mam problem, ktory wymaga bezstronnego ogladu, dlatego prosze was o pomoc jestem mama poltorarocznej corci, wychowuje ja sama. Ostatnio "przyplatal " sie do mnie facet, przy czym nie dawalam mu zadnych znakow, nie zachecalam, bo romanse mi nie w glowie, nie chce tez posadzen o to, ze rzekomo "lapie dla malej ojca". Nie o to chodzi, nie mam takich zamiarow, nie wiem nawet czy mam ochote w ogole sie wiazac . Ale 0n zaproponowal mi wspolna zabawe w sylwestra. Wie o malej, mowi ze to w niczym nie przeszkadza i takie tam. Ale ja mam bardzo mieszane uczucia, wydaje mi sie ze to podejrtzane troche...nie wiem, czy istnieje w ogole ze sytrony mezczyzn bezinteresowna milosc, czy mozliwe jest szczere uczucie...chyba odmowie, nie pojde.Nie chce robic mu nadziei, bo potem w chwili gniewu moze mi wypomniec ze chcialam go zlapac dla corki, by pomagal mi ja utrzymac,...jak sadzicie????

ja mam faceta od roku ,zaakceptował moją corke bez problemu ... nigdy mi nie wytykał że nie jest jego ,zajmuje sie nią jak swoim dzieckiem ;) jeśli tylko masz z kim córke zostawić to idź ,należy Ci sie jakaś rozrywka :)

Gość abbbbbbbbbbbtrrrrr
Zreszta możesz mu powiedzieć,że chętnie pójdziesz ale nie chciałabyś mu wiele obiecywac po wspólnej zabawie bo sama nie wiesz jeszcze czego chcesz...........

Gość Bestla fro Vinland
jak go wysondowac, o co naprawde mu chodzi?wiem, jestem cholernie, patologicznie wrecz nieufna, wszedzie wietrze podstep, ale coz, poki co jset jak jest.,...

Gość abbbbbbbbbbbtrrrrr
Słuchaj,wspólna zabawa do niczego Cię nie zobowiązuje..............a może warto?!