Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była synowa to morderczyni

Eks mojego syna zabiła mojego wnuka!

Polecane posty

Tydzień temu dowiedziałam się że moja synowa usuneła ciąże a mój syn nic o tym nie wiedział! Prawdopodobnie rodzice pomogli jej w usunięciu ciąży, wtedy gdy odchodziła od mojego syna. Strzeliłam te kobiete w twarz i powiedziałam co myśle o jej rodzicach, to rodzina zwyrodnialców!

Gość współczuje twojemu synowi
No! normalnie zabiłabym wszystkie takie suki! ona zabiła swoje dziecko :( i zabiła też dziecko twojego syna.

Wściekam się gdy myśle że taką kobiete miałam w swojej rodzinie. Jeszcze jej rodzice jej w tym pomogli. Zadzwoniłam nawet w tym samym dniu do byłej teściowej mojego syna i powiedziałam że życze jej córce śmierci! W końcu moja eks synowa i jej rodzice są mordercami!!!

Gość prowoooooooooooooo
😴

Gość abbbbbbbbbbbtrrrrr
A bierzecie po uwagę to,że może ten syn nie był dla niej dobry,może bił i zdradzał a ona nie miała pomocy znikąd ?Nie dałaby rady z dzieckiem? Bierzecie pod uwage to,że miała pełne prawo decydować o swoim zyciu? Nie jestem zwolenniczka aborcji wiec nie zrozumcie mnie źle..............ale może to wcale nie ona była najgorsza? Potraficie od razu wydać wyrok........

Gość abbbbbbbbbbbtrrrrr
A jakim ty jesteś człowiekiem,skoro zyczysz komuś śmierci................obyś to ty nie musiała zapłacic za swoje słowa............

Gość to i ja
dokładnie... spytaj o jej powody... a nie od razu rzucasz takie słowa... niby dojrzała z Ciebie osoba a moim zdaniem taka nieżyciowa...

Był dla tej szmaty dobry, gdy zaszła w ciąże to wtedy zaczeły się problemy! Ona chciała usunąć ciąże, a syn chciał tego dziecko. Postanowiła odejdź od niego, wtedy się rozstali. Problemy były przede wszystkim z jej rodzicami! którzy od początku wtrącali się w ich małżeństwo. Ona jest morderczynią to nic dziwnego że ktoś życzy jej śmierci!

Powód jest jeden zależało jej tylko na karierze! Pomogłabym jej gdyby urodziła, ja bym sie zajmowała dzieckiem, zajmuje się już trójką wnucząt!

Gość abbbbbbbbbbbtrrrrr
Nic dziwnego.................?????????????Kobieto!!! Czy aby na pewno jego rodzice sie wtrącali.? Bo jak na razie to raczej ty wyglądzasz na osobę...........hmmmm..................konfliktową.

Gość njhgg
ale wy ludzie naiwni! przeciez to prowokacja! przeczytajcie inne tematy tego dzieciaka! en sam styl pisania! :)

Gość tutaj nie ma znaczenia czy jej
syn był dla niej dobry czy nie...! Tutaj liczy się to że nosiła pod sercem człowieka którego zabiła :(

Gość to i ja
życząc byłej synowej śmierci wcale nie jest lepsza od niej ;) ;) tez mi to na prowokacje wyląda ;)

Nikomu nie życzy się śmierci, takich rzeczy się nie robi i już, ona ma swoje sumienie a Ty pilnuj swojego...szczególnie teraz na święta, miło Ci będzie przełamywać się z rodziną opłatkiem po takich słowach do kogoś? Sama sobie odpowiedz. co do motywów, to trzeba przejść czyjąś drogę zanim można go osądzić, tyle z mojej strony....

Motyw tego jest tylko taki że zależało jej na pracy, podobnie jak jej rodzicom! Wiec sami na mówili ją na zabieg i jej w tym pomogli!

O ciąży wiedział ale o zabiegu nic mu nie mówiła! Zrobiła to bez jego wiedzy!

Gość w czym problem
a w czym jest Twój problem? bo to co opisujesz to problem innej osoby. A jaki jest twój?

Gość Smutna12345
Nie rozumiem takich kobiet...ale z pewnoscia wyrzuty sumienia beda ja dreczyc do konca zycia...

Gość bo .... poniewaz ...
Zgłoś to jak najszybcij na policję !!! Przeicież to jest do sprawdzenia !!! Kobieta po aborcji tak szybko nie dochodzi do siebie - przebadaja ją i dostanie wyrok, jej rodzice tak samo. Nie siedz z założonymi rękoma tylko działaj !!!

Gość jak odchodzila od syna
to widac miala powazne powody

Gość mugggffdd
daj sobie spokój babo, syn byłby w stanie płacić po 2-3 tys. alimentów

Gość cmentarna oragne342
ty pierdolona stara kurwo! jak smialas zyczyc tej dziewczynie smierci?! ty niedojebana zdziro!!!! to kurwa jej dupa i jej bekart i miala prawo nawet sama sie wyskrobac przy uzyciu lopatki do uklepywania babek z piasku! a ciekawe jaki byl twoj synalek dla tej dziewczyny...i co kurwa?!miala sama sobie pierdolic zycie i chowac bekarta kiedy jej ex pieprzy dziwki po katach i prowadzi luzackie zycie?! ty glupia krowo!!!!ja na miejscu jej rodzicow a szczegolnie matki wytrzaskalabym cie po mordzie za te zlozeczenie!!!! a aborcja jest dla ludzi, dla kobiet i zadne moherowe kurwy, ksiezulki ani pierdoleni faceci nie beda mi mowic co mam z wlasna dupa i zarodkiem robic!!!!bo jak bede chciala to wyskrobie sie po stokroc a tobie nic do tego!!! a poza tym zarodek to nie bachor, to splot komorek...widac za malo sie na biologii uwazalo a za duzo klechy w konfesjonale sluchalo... ostatnio latalam z nudow po kanalach w TV, leciala plebania...jaka to hała!szczegolnie tekst starej krowy wystepujacej tam o "doktorze Herodzie" ktory morduje nienarodzone dzieci:D kurwa!wezcie wy wszyscy moherzy wychowujcie te bachory ktorych nie chca kobiety i badzcie szczesliwi!!a nie, pierdolicie "precz z aborcja" a kiedy owa mamuska urodzi swojego gnoja, wasze zainteresowanie znika i nikt jej nawet nie pomoze!!a co jesli ona nie jest gotowa byc matka a wpadla?!ma na sile zmuszac sie do bachora i rujnowac zycie, plany, marzenia?!bozia chce aby ludzie byli szczesliwi i zycie ukladali sobie tak aby bylo im dobrze,a wprowadzanie zakazow aborcji itp tylko uprzyksza ludziom egzystencje...

Gość fajne prowo
bo .... poniewaz ... Zgłoś to jak najszybcij na policję !!! Przeicież to jest do sprawdzenia !!! Kobieta po aborcji tak szybko nie dochodzi do siebie - przebadaja ją i dostanie wyrok, jej rodzice tak samo. Nie siedz z założonymi rękoma tylko działaj !!! a od kiedy to kobiety dostają wyroki za aborcję?:D:D:D chyba nie w Polsce:D

Gość cmentarna....spokojnie
nie denerwuj sie tak