inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligenty i mądry człowiek Napisano Grudzień 23, 2009 No................ czekam....... na odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Widze że przyznaliście mi racje............. :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrota. 0 Napisano Grudzień 23, 2009 ale co takiego jest cudowne??????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoa 1 Napisano Grudzień 23, 2009 co jest cudowne? boli mnie serce. daleko do cudu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz kafeteria 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Siema Inteligentny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Siemka wszystkim Cudowne jest to że ja tutaj napisałem............. :)...... choć nie którym się to nie podoba:D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małrycyna2 0 Napisano Grudzień 23, 2009 sądzę, że cudowniejsze jest szatkowanie cebuli i jedzenie cukierków dopóki dopóty nie zacznie boleć podniebienie i te wszystkie czynności, które nie sprawiają satysfakcji, niż to, że dodałeś kolejny wątek, który zaprzecza Twojemu nickowi i niszczy ogól kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Małrycyna....... wszystko co ja tutaj robie jest zajebiste :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach