Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satellite_heart

Ja, mój chłopak .. i ten drugi..

Polecane posty

Gość satellite_heart

Hej Pewnie miliony takich tu tekstwo było i doradzaliscie to mam nadzieje ze i tym razem doradzicie. Chodzi o to ze mam chłopaka, jestesmy 2 lata, mieszka na drugim koncu polski. Rok temu poznałam na wycieczce fajnego, milego chlopaka, zaprzyjaznilismy sie. w tym roku pojechalismy znowu na wspona wycieczke i on sie po niej zakochal we mnie. czesto sie spotykalismy bo bardzo lubie i cenie jego towarzystwo.. dobrze mi sie z nim rozmawia i w ogole jest takim moim idealem o jakim zawsze myslalam - bystry, dowcipny, madry, gotuje, sprzata, nawet prasuje.. i ma piekne niebieskie oczy, nie niebieskie tylko po prostu BLEKITNE, anielskie... zakochalam sie w nich... i powoli w nim chyba. moj chlopak kazal mi z nim totalnie zrwac kontatkt. probowalam 100 razy i jakos z powrotem wracalam do tej znajomosci... nie wiem co robic.. zalezy mi na nich dwoch... mojego chlopaka kocham na 100000% a tam ten jest dla mnie rowniez wazny... nie chce go stracic.. za nic... ale nie moge zjesc ciastka a potem i tak je miec.... doradzcie...

Gość W koronkowych majtkach
zerwij kontakt z którymś z nich. ja bym doradzała tego nowego, to nie jest miłość to jest zauroczenie. W końcu stracisz swojego chłopaka i zostaniesz być może z ręką w nocniku. Przypomnij sobie co było na początku twojego związku, też twój facet wydawał się w 100% ideałem.

Gość taki wniosek wysunelam
drugiego traktuj tylko jak przyjaciela...