Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznosząca jej

nachalna eks męża

Polecane posty

Gość nieznosząca jej

eks mojego zamężna jest do przesady nachalna Od ich rozstania minęło ponad 6 lat, a ona nadal z uporem maniaka zarzuca go mailami, kartkami itd \dowiedzialm sie przypadkiem, ze nie układa się jej w mażłeństwie (puuściła się) i obawiam się, że stąd te wzmorzenie ataku na mojego. Ja nie chcę stawac w roli zołzy i mu zabrniac z nią kontaktu Chcialabym aby sam dojrzał jej perfidię i obłudę (oczywiście zawsze mu pisze, że się cieszy iż nam sie - szmata jedna) Macie jakies pomysły?

Gość nieznosząca jej
- iż nam się uklada mialo być :)

Gość wyluzuj bo też możesz
być kiedyś ex

Gość taki wniosek wysunelam
Twoj maz gdyby byl facetem z jajami, to by jej po prostu nie odpisywal i tym samym dal do zrozumienia, ze ma ja gleboko w dupie...

Gość nieznosząca jej
wiem, że mogę Ba jestem eks \ale ............ nie wydzwaniam, nie smsuje, nie mailuje - bo uwazam, ze mielismy nasz czas i on minął No i nie udawalabym radosci z powodu fajnego zwiazku eks partnera - licząc na odzyskanie jego względów \nie lubię jej po prostu i jej nie ufam \rozeszli sie z moim ukochanym bo go zdradziła - więc jak widac, z uczciwoscia u niej nie najlepiej

Gość nieznosząca jej
wysunelam wniosek wiesz co \on jej żaluje, ze nie umiala sobie dobrac partnera (akutalny ja poniza, ponoc zle traktuje) Uwaza, ze jest slaba i szkoda mu jej To takie niby pokorne cielę, ale tak naprawdę niezle cwane

"Uwaza, ze jest slaba i szkoda mu jej " a Ciebie mu nie szkoda, skoro musisz znosic jego kontakt z nia (maile,smsy itp?)

Gość 34355
mialam tak samo..to ze twoj maz ma z nia kontaklt i chce miec. swiadczy o tym ze nadal o niej mysli..gdyby bylo inaczej nie odpisywalby jej nie mialby zadnego kontaltu u mnie bylo identyko..ona miala meza podobni byli szczesliwi. miedzy mna i mezem sie ukladalo.. kontakt ich mnie tez draznil dodam ze ona zawsze pierwsza pisala moj maz nigdy.. jakie bylo moje zdumienie kiedy dowiedzialam sie ze ze soba kreca...i teraz ja jestem ex...

Gość nieznosząca jej
uwaza, ze przesadzam i chcę za bardzo dyktowac warunki (może ma trochę racji ?) dla niego to tylko relacja z byla dziewczyna i teraz znajomą i nic wiecej On nie widzi problemu Ja zas zaczelam ostentacyjnie olewac wszelkie info o niej Nie reaguje, nie odzywam sie \i tak to sie ciagnie

Gość nieznosząca jej
34355 ojc to sie zmartwilam

to zle robisz, musisz kategorycznie to uciac, on musi wiedziec, ze robi niewlasciwe rzeczy, ze teraz jest z Toba a ona to przeszlosc i zadne "litowanie" sie nad nia nie wchodzi w rachube, przeciez minelo 6 lat ..... co on wyprawia? lepiej pomysl, zanim znow uwierzysz, ze ona nic a nic dla niego nie znaczy :(

Gość nieznosząca jej
takie wlasnie zaczelam miec wątpliwosci \stad piszę na forum Jakos glupio mi sie zalic z tego komus z rodziny W koncu nie mamy po 18-20 lat Boje sie stawiac, bo nie wiem czy bede potrafila to zrobic bez klotni i afery Nie wiem jak on sie zachowa - tego sie chyba boje najbardziej

Gość 34355
moj sie tlumaczyl identyko!! mowie ci lepiej cos z tym zrob bo cos tu smierdzi ewidentnie ja tez mialam kilu exow.. z jednym nawet bylam 8 lat...a tokawal zycia.. i nasze kontakty ograniczaja sie do czesc na ulicy badz jak na siebie juz wleziemy doslownie to zamienimy pare zdan co u ciebie itd i na tym koniec..ale nie piszemy do siebie nie rozmawiamy nie kontatujemy sie winny sposob... ma znia kontakt bo sam go chce miec...gdyby go nie chcial gdyby ona mu byla obojetna nie byloby tego.. zwlaszcza ze pewnie nie raz sie znim o nia klocilas.... wiem co mowie.. ja tez bylam specla i tlumaczyl sie tak samo jak twoj.. i to ja na idiotke wychodzilam ze mu zabraniam czegokolwiek..wiesz o czym pisza?myslisz ze o wszystkim ci mowi? mi pokazywal tylko czasem zdawkowe zyczenia jakies.. badz wiadomosci typu co u ciebie itd dopiero pozniej odkrylam cala reszte jak sobie pieknie pisali....zabron mu kontaktow znia albo badz czujna. zainstaluj na kompie keyllogera.. sciaga wszystko co bylo pisane na klawiaturze..

Gość 34355
moj sie tlumaczyl identyko!! mowie ci lepiej cos z tym zrob bo cos tu smierdzi ewidentnie ja tez mialam kilu exow.. z jednym nawet bylam 8 lat...a tokawal zycia.. i nasze kontakty ograniczaja sie do czesc na ulicy badz jak na siebie juz wleziemy doslownie to zamienimy pare zdan co u ciebie itd i na tym koniec..ale nie piszemy do siebie nie rozmawiamy nie kontatujemy sie winny sposob... ma znia kontakt bo sam go chce miec...gdyby go nie chcial gdyby ona mu byla obojetna nie byloby tego.. zwlaszcza ze pewnie nie raz sie znim o nia klocilas.... wiem co mowie.. ja tez bylam specla i tlumaczyl sie tak samo jak twoj.. i to ja na idiotke wychodzilam ze mu zabraniam czegokolwiek..wiesz o czym pisza?myslisz ze o wszystkim ci mowi? mi pokazywal tylko czasem zdawkowe zyczenia jakies.. badz wiadomosci typu co u ciebie itd dopiero pozniej odkrylam cala reszte jak sobie pieknie pisali....zabron mu kontaktow znia albo badz czujna. zainstaluj na kompie keyllogera.. sciaga wszystko co bylo pisane na klawiaturze

Gość nieznosząca jej
no tak kłóciłam się z nim o nią płakałam obrażałam .... o tyle lepiej, że kontakt słabszy niż 4 lata temu Ale ona nie odpuszcza żadnych okazji jak urodziny swieta zeby sie odezwac :/ chyba powinnam się zacząć bać

Gość 34355
powinnas mu zabronic.. co to ma byc?wie jak cie to rani to nie umie sie obejsc bez jej zyczen?bez pisania z nia?cokolwiek! w dupie powinien miec jej zyczenia na dobra sprawe...

Gość 34355
badz madra najpierw zanim wusuniesz wnioski spawdz to.. zainstaluj ten program zobaczysz co jej pisze. sa swieta bedzie nowy rok napewno beda zyczenia..... wiec masz okazje powodzenia

Gość nieznosząca jej
masz racje Ale jak nie złapałam za rekę to ciężko tak nagle wyskoczyć z żądaniem kurde coraz czesciej mysle o rozstaniu :) wiec moze jednak jego eks osiaga powoli efekt

Gość nieznosząca jej
z tym kejlpgerem to bedzie problem bo on jest informatykiem :/ i na pewno wykryje Wstyd by mi bylo okropnie Ale czasem mialam dostep do tych maili, jego byly w porzadku, jej juz troche mniej (np., sniles mi sie z .... *to ja; ciesze sie, ze jestes z nia Tesknie do naszych chwil, zaluje ze cie zdradzilam itd )