Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrona 32

Mam dosyc mojej siostry !!!

Polecane posty

Gość Matrona 32

nie bede się tutaj nad jej rozwiązłością fizyczną, ale ona ma 26 lat i 5 dzieci, ala i sebastian maja wspolnego ojca, a pozostała trojka- kazde dziecko od innego :o najgorsze jest to, że nie mogę patrzeć jak ona się zachowuje, o dzieci kompletnie nie dba, jedyne co ją interesuje to poznawanie nowych facetów :o przynjamniej 2 razy w tygodniu podrzuca mi dzieci na noc, czasami na dłużej. Szkoda mi tych dzieci, bo to naprawde to fajne, madre dzieciaki, ale ja tez mam swoje zycie - mieszkam w 3 pokojowym mieszkaniu z mężem i swoją dwojka dzieci. Wyobrazcie sobie to, gdy przez dwa dni w 50m mieszkaniu mieszka 9 osob:o? zwracałam jej już tyle razy uwage, zeby sie uspokiła, zajeła dziecmi. zawsze obiecywała poprawę, mijał tydzien i przyprowadzała dzieci na noc bo rżnac z jakims lovelasem się chciała:o kiedys niechciałam je otworzyć drzwi to tak się dobijała, ze juz musiałam otworzyć - byla 23, sąsiedzi by straz miejską jeszcze wezwali, albo policję :o mam już jej dosyc:o

Gość Matrona 32
moze ma ktos jakies rady co do tego, jak mam na nią jakos wpłynąc? ja juz nie mam na nią siły :o

Gość oj...nieładnie
niezła suka z niej.

Gość bleee bleee bleeeeeeeeee
powiedz jej ze jak sie nie poprawi to zglosisz to opiece spolecznej. Tylko butalny cios w samo serce rpzemowi jej do rozumu. Powinna tez isc do psychologa, lub sesuologa albo psychiatry, ma problem z mozkiem i z sexem

Gość Głupie baby z kafe
Opieką ja juz straszyłam - stwierdziła, że jej dzieci problemow w szkole nie mają, najedzone zawsze chodzą, czysto ubrane, wiec opieka na nią nie siądzie. Szkoda tylko ze niewspomniała o tym, że jedzenie szykuje jej najstarsza corka- 10cioletnia dziewczynka, i to ona sprząta dom i dba o to zeby mlodsze rodzenstwo nie chodzilo gllodne i brudne:o ona tylko zajmuje się sobą i 5miesiacznym synkiem, tzn, nakrami go i zmieni pieluche :o no i jakas zupe ugotuje. okropienstwo, nie moge patrzec na to jak przychodze do nich, jej nie ma, kurwi sie gdzieś, a Ala z miotla, albo kanapki dla rodzenstwa szykuje:o