Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaMyszka

oswiadczylam sie

Polecane posty

Gość zakochanaMyszka

no wlasnie wczoraj oswiadczylam sie mojemu facetowi:):):) i przyja oswiadczyny..fakt, ze bylo to po drinku, ale bylo fajnie padlam przed nim na kolana i spytalam sie czy zopstanie moim mezem przez pewien moment byl w szoku , ale powiedzial tak:):) dzis nazwal mnie narzeczona:):) kocham go:):) a czy jest tu jaks kobieta, ktora tak jak ja oswiadczyla sie swojemu chlopakowi??

Gość haaaa popatrzcie
mysle, ze on nie wzial tego na powaznie :) ja bym sie czula upokorzona, nie zrobilabym czegos takiego nigdy

Gość zakochanaMyszka
do haaaha patrzcie a wlasnie, ze wzial:) bo dzisiaj nie raz powiedzialam do niego moj przyszly mezu haha:) i wydaje mi sie, ze odbiera to powaznie

Gość zakochanaMyszka
calkiem normalna dziewczyna a wiesz ja chciala dzis kupic , ale jak to porzed swietami wszedzie tlok ..i ja tez z torbami zakupow..wiec odllozylam zakup na po swietach:):)

Gość zakochanaMyszka
calkiem normalna zadna prowokacja:) naprawde tak bylo:):) a chcialam kupic dwie obraczki dla niego i dla mnie ..ale wiesz takie zwykle.. kurde sama nie wierze, ze to zrobilam , ale z drugiej strony ciesze sie:):)