Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekomoreno

pod choinke nie dostane od NIEGO nic

Polecane posty

Gość dekomoreno

tak jak w temacie. od swojego chlopaka pod choinke nic nie dostane. nie chodzi mi o to, zeby mi kupil niewiadomo jak drogi prezent moze byc nawet bombonierka ale milo by mi bylo. ja tymczasowo nie pracuje ale chce mu cos kupic ale nie zdaze nazbierac kasy wiec prezent wrecze mu po swietach. jest to perfuma, ktora kosztuje 300zl. a wiem, ze od niego nic nie dostane :( nawet cukierka :(:(:(:(:(:(

Gość madziuś i co
ja też nic nie dostanę.... dla mnie największym i najlepszym poezentem jaki mogłam wymarzyc jest właśnie ON

Gość 888888888888
nie ma słowa "perfuma", jest słowo "perfumy" !!!!!!!!!!!!!!! ja wolałabym kupić coś tańszego, ale na święta, bo co to poźniej za prezent świąteczny ?

Gość dekomoreno
o jejciu niech wam bedzie chce mu kupic PERFUMY ale nie o tym jest temat. smutno mi, ze ja nic nie dostane...

Gość a skąd wiesz że nic nie
dostaniesz? Może zroi ci niespodzianke....

Gość dekomoreno
bo wiem, ze nic mi nie da. mowil mi to. na ur tez nic nie dostalam dopiero po 2-3 tyg dal mi spozniony prezent. ehh... wam sie moze wydaje to dziwne i durne ale mi smutno. materialistka nie jestem bo juz pisalam, ze drogiego prezentu nie chce moze byc nawet cukierek ale zawsze cos. a tak... NIC

Gość u mnie w domu nigdy nie było
prezentów pod choinkę, to i swojemu nie daję i jakoś żyjemy :P ( dzieciństwie był Mikołaj, ale 6 grudnia a nie w Boże Narodzenie) btw - też mnie ta "perfuma" bawi :D

Ja tam dostane nawet wiem co, kosmetyki z delikatesów, podpatrzyłam. :P

Gość jakie to smutne...........
osioł ze shreka mówił: "ty mi tu siarką oczu nie mydlij - siarka przy tym to perfuma" haha, szczerze - to tam pierwszy raz to "perfuma" usłyszałam

U nasz prezęty, to się daje dziecią. Co to za atrakcja dostać perfumę po świętach albo skarpetki pod choinkom?

Gość wwrrr
Glupias, nie dosc, ze mu dajesz prezent w takiej sytuacji, to jeszcze taki drogi. Ewentualnie jakis drobiazg, ale za 300zl?

ja kupiłam sweter i koszule meżowi , synowi tak samo. Nikt ni bedize zazdrosny o prezenty. Od lat kupuje im podone prezenty .

A moze ma cos dla Cioebie tylko, że schował? Bys nie gzrebała w szafie w poszukiwaniach?

Ze słownika :P perfuma - dawniej o perfumach, szczególnie tych drogich lub rzadkich, trudno dostępnych :P

Gość Onaaa77
autorko mam tak samo, mam prezent i wiem {100%) że nie dostane nic. też założyłam o tym temat to oczywiście zostałam zjechana jako materialistka :) ale doskonale Cie rozumiem chodzi o pamięć...