Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KISSKISS

jak rozgryść faceta

Polecane posty

Poznałam zajabiaszczego chłopaka. Miły, zabawny, fajnie się z nim gadało... no właśnie gadało, bo od pewnego czasu jest jakby gorzej. Wcześniej gadaliśmy normalnie, ale od pewnej imprezy( na której nic nie było zwykły taniec) jest coraz gorzej. Kiedy rozmawiamy to tak jakby on unikał mojego wzroku, jakby się czegoś bał. Spuszcza głowę albo patrzy w druga stronę, nie rozmawia na luzie, krępuje się. Mam z tym problem bo chłopak jest naprawdę fajny i spodobał mi się i teraz boje się ze zachowuje się tak dziwnie bo się jakoś dowiedział ze mi się podoba. Że boi się żebym przypadkiem się w nim nie zabujała. Już nie chodzi mi tylko o to żeby z nim być, ale o to żeby był moim przyjacielem, bo jest naprawdę zajefajny. Nie wiem co zrobić , bo mam ochotę zapytać się go wprost czy ma ze mną jakiś problem , ale boje się ze mogę tylko cos popsuć. Nie miałam nigdy chłopaka, nie mam doświadczenia z facetami, a młoda już nie jestem ( i nie mowie tutaj o 18 lat) wiec nie ma dla mnie litości. Proszę was o rade co zrobić z tym moim kolega czy mam nadal ciągnąc tą grę pozorów, pogadać z nim, czy całkiem o nim zapomnieć?? Pomóżcie !!

MOZE ON MA DZIEWCZYNE? ALBO zle doswiadvzenia i boi sie zaangazowac napisz cos wiecej

Gość dzonnyminneciarz
Może nieśmiały chłopaszek z niego...

Gość rozgryźć można łatwo

Nie ma dziewczyny bo się już o niego wypytałam :P a na nieśmiałego mi nie wygląda bo szalony jest chłopak:D widziałam go parę razy na dyskotekach jak tańczył z innymi ale nic więcej.

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku