Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wdepresji

HELP

Polecane posty

Gość Wdepresji

Witam Mam dziewczynę od 1,5 roku , na początku było bardzo fajnie ale z biegiem czasu zaczeły się kłótnie, głównie o to że np... chciała iść z kolegą na wesele... czy też poprostu mnie chwilami olewała ... Ostatni raz co kłóciliśmy się to się skończył źle .. zakończyło się zerwaniem... Jednakże ja ją bardzo kocham i kurde nie potrafiłem po paru dniach normalnie bez niej funkcjonować ... :( a więc napisałem do niej... co czuję i myślę ... (dodam jeszcze że jak rozmawialiśmy ostatni raz to powiedziała mi że kocha mnie ... ale nie tak jak na początku ) ... po tym co napisałem powiedziała mi że ona chciała ze mną być ale że są różnice między nami że np. ona lubi imprezy a ja nie... No więc ustaliliśmy że podamy sobie jakieś warunki i może coś z tego będzie... jednakże dzisiaj jak do niej pojechałem dowiedziałem się że dzisiaj była w mieście na zakupach ze swoim bardzo dobrym kolęgą .. umówili się i on przyjechał po nią a potem ją odwiózł ... (nawiasem mówiąc ten kolega na początku naszej znajomości powiedział jej że ją kocha ... a za pare miesięcy zaprosił ją na wesele , na które się nie zgodziłem) oprócz tego zauważyłem że ma bardzo dużo smsów od niego i oczywiście ona mi powiedziała że bardzo im się kontakt od pewnego czasu poprawił ... i teraz ja już nie wiem co mam robić ... :(:( mówi że można spróbować a z tym kumplem ma lepszy kontakt niż ze mną :( Powiedźcie co mam zrobić :( bo ja już nie wiem a czuję się bardzo zraniony bez niej bo naprawdę mocno się zaangażowałem uczuciowo :( Pozdrawiam i czekam na komentarze :(

Gość ILASKA
kurcze, no ja nie widze tego dobrze. ona straciła toba zainteresowanie. ma adoratora, który o nią zabiega a ona daje sie podchodzić. nie chcę być złą wyrocznią ale ona cie dla niego zostawi, albo sprawdzi czy jest od ciebie lepszy.jak nie bedzie lepszy to pokornie wróci. ale wg mnie on już jej namieszał w głowie. a tyle smsów od niego świadczy ze coś moze juz ich łączyc. nie miej klapek na oczach...i nie daj robić z siebie frajera. oczywiscie nie nalezy zabraniac niczego jak sie jest w zwiazku, ale sa pewne granice, ona nadwyręża twoje zaufanie.

Gość Wdepresji
no tak rozumiem ... jednakże właśnie może i mój błąd ale przez cały związek byłem trochę zazdrosny , czy to może być przyczyną ????

Gość ILASKA
kobiety lubia jak facet jest zazdrosny bo wiedza ze mu zalezy. ja zauwazyłam pewną prawidłowość i to nie na sobie tylko ale z obserwacji - im facet lata za kobieta tym ona bardziej ma go gdzies. jesli potrafiłbys byc nieco niedostepny i wrecz czasem chamski i nie okazywał uczuc to kazda za toba by latała ja cholera. nie wiem co w tym jest ale to działa. jesli chcesz sprawdzic ile dla niej znaczysz to na własne ryzyko spróbuj sie odciąć, odsunąć. wtedy okaże sie ile jestes dla niej wart.zobaczysz czy stara sie kontaktowac i przede wszystkim dotrzec co sie stało ze jestes inny.

Gość ILASKA
pamietaj ze nie zatrzymasz nikogo na siłe. jesli ona nie chce z toba byc to po prostu przyjmij to do wiadomosci. wiem ze jest to trudne ale dasz rade. szkoda czasu na gnębienie siebie i zycie w niepewnosci.