Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoaosao

Przyznacie się co robicie dziwnego o czym nikt nie wie?

Polecane posty

Gość jak mozna wydlubywac
Kalafiorrrr a myje drągala i jajcoki regularnie? nie czułaś nigdy serowatej woni od niego?

Gość jhjhjhjhjhjhjhju
przestan, jeść kozy, a co to za smakołyk ?:O to już wolę dłubać w tych moich mieszkach :D:D:D

a czym dlubiesz w mieszkach? czemu to robisz?

Gość puszczam bonki
a pozniej je łapie i wącham :D

Gość jhjhjhjhjhjhjhju
bo mi włoski po depilacji wrastają w skórę, czasem jak jakiegoś włosa wyciągnę to ma dobre 3 cm 😭 kurwa, nie wiem co mam z tym zrobić

to moze laserowa depilacja? O fuuuu te bonki obrzydliwe :O

Gość rzyc kojarzy mi sie
ja jak mam katar to dodaje lupiezu i robie sezamki...

Gość .jacenty.
Ja sobie lubie krecic wlosy na klacie i na brzuchu. Tylko potem mam problem z ich rozprostowaniem i musze nozyczkami obcinac.

Gość jhjhjhjhjhjhjhju
daj spokój, wiesz ile taka "przyjemność" kosztuje ?

No to nie pozostaje Ci nic innego niz dalej dłubać igłą w mieszkach :O Nie wiem czemu to robisz, bo to nic nie pomoze!!! Jacenty :D

Gość Kalafiorr
Tez lubie lapac baki i je wachac:D Swooje to zawsze pachnie:D Ale co z tymi kozami? Tylko ja podjadam? Niech sie ktos w koncu zglosi bo kuzwa pomysle,ze jestem nienormalna:-O A TEGO BYM NIE ZNIOSLA:D

Gość Kalafiorr
co jest? Ludzie zwierzac sie:D Jestesmy tylko ludzmi :P

Gość no to ladniee
a ja zdradzam swojego faceta:-o

Gość kapucynowiak
O co chodzi z tymi mieszkami? spoko mozna zjesc koze sam czasem podjadam na ostrym glodzie ale mieszki jakies dlubanie? nie czaje.!

do tej co te mieszki dlubie. poprostu depiluj sie na zmiane z goleniem. depilacja oslabia i dlatego nie sa w stanie przebic sie przez skore golenie wzmacnia.... bilans wychodzi zerowy :P

Gość Edzia_zimowa
A ja codziennie marzę o rozwodzie z cholernym egoistą którego sknerstwo i lenistwo mnie zabija, a potem rano mówie mu kocham Cię J. I codziennie płaczę z bezsilności i nie mogę spać prawie do rana, a zapytana co tam u mnie - Swietnie, a oczy ? a to od komputera w pracy...

edzia, to czemu klamiesz ze to od komputera? powiedz mu prawde!

Dokladnie! Zniszczysz sobie zycie i jemu.Uwolnij sie kobieto od tego ,,czegos,, nim bedzie za pozno.Nie chcesz chyba zalowac?:-o

moze jest tym egoista i sknera bo o niczym nie wie??!!?? udajesz ze jest ok, to mysli ze jest ok

Gość Edzia_zimowa
Dlaczego tak napisalam? Przeciez Swieta idą. Pan J. Swieta ma gdzies. Nie kiwnał palcem. Jedziemy do dalszej rodziny, taki zlot rozsianych po swiecie, co sie nie widzieli po 15 lat. Ja jestem sierota, dlatego to dla mnie tak wytesknione i radosne swieta z takim gronem przy stolem- to moja dalsza rodzina, ciepła, serdeczna, takze dla niego Wg niego najlepiej na pasozytapojechac z pustymi rękami, bez zadnej nawet potrawy, na 10 minut przed kolacją zeby nie trzeba było byc w sytuacji ze wypada pomóc. Choc od tych ludzi wiele lat temu otrzymał naprawdę wiele i pomoc ktorej juz nie pamieta...Ja tak nie potrafie... Oboje pracujemy w tych samych godzinach, zeby bylo jasne. Ja robilam zakupy, taszczylam przez miasto autobusem w te pluche, taszczylam na 4 pietro, gotowalam, smażylam -itp babskie zadania, zzeby pani domu ktora szykuje kolację na 10 osob nie urobila sobie rąk do łokci. Skrytykował co, skrytykowal po co,, skrytykowal ze po nocy ( ciekawe kiedy mialo sie samo zrobic? ) - on nie bedzie placil za prad. Zarcie rozlicza z ołowkiem w reku poł na poł, choć zarabia 6,5tys. a ja 1,5tys, je 3x tyle co ja, jak to chłop dwumetrowy. Oszczednosci pod kluczem, ja mam wyłacznie zapis na wypadek smierci, co podkresla codziennie, jako dobrodziejstwo najwyzsze i akt łaski. Ale do siwat wracając: Prosilam o choinke - pomoz, lampki, cos... Choinke przygotowalam sama, bo siadł przed kompem i miał choinke w dup.. jemu nie zalezy zeby klimat był jak wrocimy. Po co prąd bedzie żarła. No po co. Prezentów szukalam pol dnia dla wzystkich 10 osob obecnych na kolacji, chociaz nie trawię marketów i tłoku. Pakowalam z 3 godziny misternie, bo obdarowywanie sprawia przyjemność. Na cholere, a co jak ONI nam nie kupia, to będę miała nauczke, po co kase tracic. Oczywiscie pierwszy komentarz - krytyka ze za duzo kupilam, drugi ile wydalam, trzeci - i tak sie przeciez nie dołozy do tego. Wiem, kupilam ze swoich, paliwo tez zatankowalam z mojej wypłaty bo te 250km jedziemy przeciez do rodziny z mojej strony. Ja prezentu nie dostanę, bo "nie wiedzialem co ci kupic, nic mi w oko nie wpadło". Nie jestem interesowna, chodzi o gest, o to by sie postarac. I z jego strony to nie taka przedsiwateczna kokieteria, wiem, jak mowi nie dostane to nie dostane, bo małzenstwem jestesmy 10 lat. On nie ma wyrzutow sumienia z byle powodu. Aha, wogole to mam gorączke, dzis na nogach kilkanascie godzin. Jaśnie pan poożył sie "bo musi sie wyspac przeciez jutro jedziemy". Ja nie musze. Zaraz jak wyjme rybe z piekarnika, to jeszcze nas spakuje i wyprasuje mu koszule, bo przeciez sam nie mógł. Jakbym nie wyprasowala to bedzie foch i szantaz ze nie pojedzie nigdzie. Władza, bo auto jego, wiec szantaz skuteczny w porze swiatecznej. I tak dzien za dniem. Zapytałam czy mu nie wstyd ze nie zrobił nic, jak mozna miec takie serce z kamienia, jak w Swieta moze nie zalezec mu zeby zrobic cos razem. Daj spokoj, oglądam wiadomosci. Po wiadomosciach zapytalam ponownie - daj spokoj, che mi sie spac. Za rok swieta beda w dwójke. Dzieci nie mamy. Bo dzieci to sa wydatki. Dzieci budza w nocy i smierdzą i bywają niewdzieczne. Zreszta jak miec dzieci jak ochote na seks miewa sie dwa razy do roku. Z lenistwa. Tez nie ogarniam. Ale przyzwyczaiłam sie. Chociaz moze to i lepiej, bo mam wrazenie ze obok spi zupełnie obcy dla mnie człowiek. Tylko dlaczego co rano mówi Kocham Cie i co to dla niego znaczy...

Edzia przeczytalam o Twoim mezu i naprawde Twoj maz sie "bardzo" wczuwa w swiateczna atmosfere ;) :D musisz sama sobie odpowiedziec na pytanie dlaczego z nim jestes, czy ma wystarczajaco zalet by znosic jego wady i czy jestes szczesliwa. w tej chwili jestes zla ale chyba z jakis powodow z nim jestes Wesolych Swiat!

Gość Dziunia z Wawy
ja lubie pierdnąć w zatłoczonym autobusie ale robie to tylko wtedy jak stoi koło mnie jakiś grubas(ka) bo wszyscy ludzie oczywiście łacznie ze mną na niego, nią patrzą z pogardą, w duchu mam niezła polewkę, a oni niuchają moje smrody, moje kumpele robia podobnie, potem mamay niezła polewkę :D

Gość do edzi...
Edzia a dlaczego w ogolr wyszlas za takiego typa?....i czemu sie nie rozwiodlas? po co mu te koszule prasujesz? on szantazuje to trzeba powiedziec nie chcesz nie jedz pojade pociagiem...nie kupuje Ci prezentu a Ty jemu? no i po co mu kupilas przeciez to wydatek jest.... je wiecej od ciebie? zwroc mu uwage ze za duzo je i przez to za duzo pieniedzy tracicie....proste

Gość Trzaskacz klapą
sram ciche bąki przy lasce

Gość Oskar Wariat
Nie mozna zadac pytania dlaczego za niego wyszla:-o Zeby kogos poznac trzeba beczke soli zjesc, a slub nie oznacza tego,ze sie kogos poznalo.poznajmey cale zycie . Zrob cos z tym kobieto bo zniszczysz sobie zycie:-o