Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssij czule az po same kule

KŁAMSTWO

Polecane posty

Gość ssij czule az po same kule

Czesc od razu przechodze do setna sprawy, Wiec moj chlopak mnie oklamywal a czy zdradzil to juz sama nie wiem bo mu nie ufam od jakiegos czasu (okolo 3tyg ) oklamywal mnie i spotykal sie z kolezanka wieczorami pod pretekstem iz wychodizl do kolegow !! po czym pewnego weekednu poszli do niego do domu i "ogladali film i pili piwo" ja jestem pewna ze napewno sie cos wiecej wydazylo ale on jest swiecie przekonany ze nic szczegolnego sie nie wydazylo zapewnial mi to on i jego przyjeciele z ktorymi o tym rozmawialam. W dzien w ktorym sie o tym dowiedziala on mi klamal prosto w oczy ze wogole nie mioalo miejsce takie zdarzenie chociaz dzien w czesniej pisal z kolega na gg ze byla u niego i ogladali film i pili piwo, i on nadal kalmal mi prosto w oczy bylam z nim 2,5 Roku ufalam mu jak nikomu on mnie zranil ale nie potrafie mu zaufac nie moge mu tego wybaczyc nie wiem czemu ciagnie mnie do niego ale nie potrawie mu dac tej drugiej szansy po tym wydarzeniu duzo myslalem ale i tak nie wiem czemu ale nie potrawie mu dac tej szansy dal mi na drugi dzien kwiaty prosil balgal mnie zebym wrocila do niego, przynal sie do wsyztkiego kocham go ale nie wiem co mam zrobic;( Co wy na to?? co Zrobic?

Gość sorry ale setna raczej nie
🖐️

Gość glupia pipka z ciebie

Gość nie daj mu sie
nie badz glupia:o dalej bedzie cie klamał z wiazku liczy sie zaufanie a on ja przelecial na bank bo mial okazje, nie daj sie oglupic i badz twarda🖐️

Gość nie daj mu sie
a chcesz tak zyc? i tak mu nie zaufasz ponownie:o bedziesz się meczyc:o a jak on mial czelnosc cie klamac to go wywal na zbity pysk niech inna oklamuje:o bedzie ci ciezko to jasne ale sama sobie kujesz swoj los.. potem obudzisz sie z 2 letnia córka, a on bedzie budzil sie obok kolejnych łatwych dup ktore bedzie walil za plecami twoimi:o

Gość nie daj mu sie
wez sie w garsc kobieto ! zrobisz jak bedziesz chciala ale pamietaj ze nie zaufasz mu juz wiecej a twoje chore podejrzenia i brak zaufania zabija wasz zwiazek predzej czy pozniej.. po prostu na niezlego dupka trafilas:(

Gość ciekawa skladnia gramatyka
i ortografia :classic_cool:

Gość Edzia_zimowa
jak na dziewczyne to masz ciekawy nick :P