inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 ........ żartowałem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaparcie świniaka Napisano Grudzień 24, 2009 mozna zapytac co za iwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 :O nie znasz jej? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaparcie świniaka Napisano Grudzień 24, 2009 no wybacz ale nie :o puściła się na którymś topiku czy może wyróznia sie jakos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 Przecież Iwaa... to jedna z najlepszych osób tutaj na forum :) :O......... ma kropeczki pomiędzy swoim nickiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaparcie świniaka Napisano Grudzień 24, 2009 najlepszych wg kogo? było jakies głosowanie i znowu mnie nikt kurwa nie zaprosił do głosowania a poza tą Iwą to jest jeszcze ktos wybrany najlepszejszym osobem na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 Żadnego głosowania nie było....... oceniam według własnej opini :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaparcie świniaka Napisano Grudzień 24, 2009 czyli opinia z dupy wzieta :o no to moze cos więcej o tej Iwie skoro to jedna z najlepszejszych osób na kafe to musi sie czyms wyrózniac czy po prostu lizesz dupe licząc na jakis bezinteresowny miting w tanim motelu za miastem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czymu nie śpisz Napisano Grudzień 24, 2009 znowu ten palant zapomniał wziąść tabletek, co za jełop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 http://f.kafeteria.pl/profil.php?autor=8264159 To jest profil do tej fajnej osóbki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaparcie świniaka Napisano Grudzień 24, 2009 czemu palant :o poza tym nie biore zadnych tabletek :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 zaparcie świniaka-----> ten palant..........to było o mnie a tabletki były w przenośni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaparcie świniaka Napisano Grudzień 24, 2009 z tej linki co dałes to nic nie wynika :o no moze poza tym ze nawaliła trzy tysiące logowan na kafe :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 24, 2009 Napisałem tylko że ją lubie :).............................. a teraz dobrej nocki moje robaczki :D http://www.youtube.com/watch?v=BzPkwx730xk piosenka na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaparcie świniaka Napisano Grudzień 24, 2009 ale się z Toba zajefajnie pisze inteligetny i mądry człowieku oby więcej takich osób na kafe :o nastepnym razem popracuj moze nad argumentami no i musisz troche zagescic ruchy na klawiaturze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wiem ale nie chce sie Napisano Grudzień 24, 2009 hahahahahhahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czymu nie śpisz Napisano Grudzień 24, 2009 inteligent to w ogole startuje do naszego Paltza ale wiem, ze nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wiem ale nie chce sie Napisano Grudzień 24, 2009 a czy on w ogole ma u kogos szanse?:O jak moze startowac do Paltza, skoro mowil ze Paletz to jego projekt podobnie jak ja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaparcie świniaka Napisano Grudzień 24, 2009 no chyba sobie kpisz :o a z jakiej to okazji on sobie takie podchody urzadza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czymu nie śpisz Napisano Grudzień 24, 2009 z takiej okazji, że chyba się zakochał i tyle :O no ale on jest sajko, to nawet we własnym projekcie moze sie zabujać, nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wiem ale nie chce sie Napisano Grudzień 24, 2009 nie ma to jak bujac sie w sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narcysta diabełek Napisano Grudzień 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narcysta diabełek Napisano Grudzień 25, 2009 anioł i diabeł ale masz szatańskie pomysły:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 Wiem:D:D a czemu Ty dzisiaj pomarańczowy.......????:D:D:D:D nie tyle szatańskie co zayebiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narcysta diabełek Napisano Grudzień 25, 2009 Byl jse v kostele? Procz ne byl? Hezki kluk a rzika blbni:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narcysta diabełek Napisano Grudzień 25, 2009 Tylko nie mów ,ze nie znasz jak mieszkasz blisko:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 A znam?:P:D :D :D :D :P ........ może napisz coś na czarno......:) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okrutny diabełek Napisano Grudzień 25, 2009 nie mam czasu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 25, 2009 Jedno zalogowanie pochłania ci tyle czasu.......... przecież to tylko minuta ja co chwile.........loguje się i wylogowuje.......... by nabijac licznik:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach