Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafka zielono biala

Nie lubie Świąt

Polecane posty

Mam 24 lata i niestety mieszkam z rodzicami. Co roku przed Swietami wybucha jakaś afera i jestem pokłócona z moją matką i się do siebie nie odzywamy podczas Świąt. Zawsze chodziło o to ze jak ja chciałam jej coś pomóc w kuchni to ona mi nie pozwalała bo: - ona to lepiej zrobi - bo ja nie umiem - bo ja że zrobie itp itd Wczoraj chciałam ubrać choinke po pracy, lubie to i mam z tego frajde. Ja wracam z pracy patrze a choinka juz ubrana... Moja nadgorliwa matka musiała to sama zrobic, bo zapewne ja bym sobie rady nie dała. POzniej przez caly rok ja z ojcem słuyszymy komentarze ze ona wszystko sama musi, wszystko na jej glowie i nikt jej nie pomaga. Obłęd!! A jak chcemy coś zrobic to on achce sama. Czasami nienawidze swojej matki i nie moge sie doczekać kiedy sie wyprowadze. Zastanawiam sie czy w innych rodzinach tez są jakies zgrzyty czy jest tak sielankowo jak to pokazują na filmach Światecznych. U mnie zawsze smutno Ja rodzice i babcia. Nie mam rodzeństwa, nie zapraszamy nikogo z rodfziny. Do dupy te Świeta są, mogłyby dla mnie nie istnieć :(

Czasem sobie myśle ze jak juz założe własna rodzine to bedzie zupelnie inaczej wtedy Świeta bede miłe i przyjemne...