Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek16KKK

CO zrobić żebyście nas obdarzyły miłością..KKK

Polecane posty

Gość Piotrek16KKK

Mam pewien problem,piszę na forum dla kobiet ponieważ wy wiecie najlepiej.Otóż poznałem dziewczynę dwa lata temu i już wtedy do niej zarywałem,jednak nic wtedy nie wyszło z mojego powodu.I teraz po tych dwóch latach około 2-3 miesięcy temu znów zacząłem do niej zarywać.I stety,niestety zakochałem się w niej i chyba tak bardzo się zakochałem.Jest jeden problem ona nie wiedziała o tym... ostatnio zasugerowałem że się w niej zakochałem i jakby nasze stosunki się poprawiły.Ale nie wiem czy ja dla niej teraz jestem dobrym kolegą czy czymś więcej i proszę was abyście mi powiedziały co mam zrobić by ja przekonać tak na 1000% do mnie...co zrobić itp.Proszę bardzo proszę o pomoc

Gość fggfgrg45
Musisz ją olać.

Gość jak nie wiedziala wtedy
to moze teraz też zupelnie nie wie co jest na rzeczy

takk.. na pewno jesteś czymś. yhmm.. Wykaż zainteresowanie, zaproś ją gdzieś. Tak po przyjacielsku. a potem sie zobaczy.

jedyny i najbardziej skuteczny sposób, to odprawić nowennę, do św Marii-Magdaleny, ukochanej Jezusa, jeśli miłość jest prawdziwa, wysłucha na pewno...

Decyzję czy będę z danym mężczyzną czy nie kobieta podejmuje w ciągu pierwszych 5 minut znajomości. Reszta to taki taniec godowy. Dlatego nieważne co zrobisz decyzja już zapadła. Tylko ona ci nie powiedziała jaka.

Gość Piotrek16KKK
no ale co miałbym zrobić by ją przyciągnąć do siebie...nie chciałbym jej stracić więc nie wiem czy spytać wprost czy mam u niej szanse czy jak to inaczej zrobić?

Gość Piotrek16KKK
Jeśli ktoś może mi pomóc proszę o kontakt gg:3261106