całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Grudzień 24, 2009 dla mnie był:( i mam go szczerze dość:( życzę wszystkim spełnienia marzeń w Nowym Roku....może czasem musi być tylko lepiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawiczek prawie normalny Napisano Grudzień 24, 2009 moj też był nijaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawiczek prawie normalny Napisano Grudzień 24, 2009 liczę że będzie lepiej w przyszłym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawiczek prawie normalny Napisano Grudzień 24, 2009 liczę też na to ,że mój penis uraczy się jakimiś sokami z waginy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawiczek prawie normalny Napisano Grudzień 24, 2009 o dupczeniu to nawet nie wspomniałem bo to jasna sprawa , ale jak widać mój dubler postanowił dopisać dla jasności . Tak pragnę seksu , jak nie wiem co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trach prach i nie ma już nic Napisano Grudzień 24, 2009 ten rok był straszny... pełen cierpienia, bólu, nerwica, depresja, śmierć bliskiej osoby, pożegnanie, pogrzeb, choroby fizyczne, wycięczenie, środki przeciwbólowe, nieprawdziwa nadzieja osoby, którą kocham, odejście miłości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trel69 Napisano Grudzień 24, 2009 ten rok był okropny.... zwłaszcza po koniec...... ciągle brak pieniedzy, kłótnie nerwy itp. i mysle ze nastepny dla mnie bedzie jeszcze gorszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli umiejętności te same Napisano Grudzień 24, 2009 wniosę tu trochę swojej radości. żebyście tak nie smucili. dla mnie ten rok był pozytywny. znalazłam pracę, utrzymałam się w niej. rzuciłam studia, które mnie męczyły, wreszcie się na to zdecydowałam. zakochałam się (co prawda chyba bez wzajemności, ale kto wie, może to się zmieni). poznałam wiele pozytywnych osób.. oczywiście było dużo stresów i przykrości, ale staram się cieszyć życiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Grudzień 24, 2009 no ja mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, tego Wam życzę i pozytywnego myślenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jagna z bagna Napisano Grudzień 24, 2009 Ja też nie mam się czym chwalić, we mnie nawet nadzieja umarła. Bo jeśli rok 2009 przyniósł zmiany to tylko na gorsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiertalaj w półszpagatach 0 Napisano Grudzień 24, 2009 było raz pod wozem a raz na wozie:) ogólnie rok zaliczam do udanych;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo zły 2009 Napisano Grudzień 24, 2009 Dla mnie był to ciężki rok, ciągłe problemy na uczelni, do dziś się nie obroniłam :( ale już mam nadzieję, w styczniu skończę sukcesywnie studia. Ciągłe problemy w domu, ojciec alkoholik, mama ma wieczne pretensje, a ja już nie dawałam rady. Ciągły brak pieniędzy... wieczne awantury i płacz. Wieczne tłumaczenia, które i tak gówno dawały, brak prywatności. Na początku roku, zlikwidowali jednostkę w której pracowała... i wtedy przyszedł mi z pomocą kolega, załatwił pracę i pomagał we wszystkim co się dało. Ja się w nim zakochałam ... bez wzajemności. I jeszcze kilka dni" jedna życzliwa" osoba powiedziała mi, że on mi specjalnie pomaga dla własnych korzyści. Mam namieszane w głowie i sercu. Ogólnie czego się tylko złapałam i chciałam coś zrobić, wymagało to ode mnie znacznie większej siły i zaangażowania, wszystko mi ciężko przychodziło z wielkim trudem... Ogólnie na koniec tego roku jestem strasznie zmęczona z różnymi myślami w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała_123 Napisano Grudzień 24, 2009 Cieżki rok bo straciłam moją pierwszą prawdziwą miłość. Ale mam nadzieję że rok 2010 będzie lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleee bleee bleeeeeeeeee Napisano Grudzień 24, 2009 Poczatek roku byl niezbyt dobry, luty to juz w ogole do bani, marzec lepszy bo znalazlam nowa prace, w kwietniu zaczelam w niej pracowac. Jest mi w niej o wiele lepiej chociaz roznie bywalo...obym jej nie stracila. Tesciowa przyszla wnerwiala mnie i narzeczonego...poznalam 2 fajnych przyjaciol, ale tez zmarla moja ukochana babcia. Ogolnie byl to rok zarowno dobry i zly. Oby przyszly byl tylko dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GlamRock Napisano Grudzień 24, 2009 najgorszy rok w calym moim zyciu. nastepny musi byc lepszy! Musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sun6 0 Napisano Grudzień 24, 2009 dla mnie ten rok byl bardzo trudny, koniec milosci, trudnosci z praca, konflikty z bliskimi osobami,ale bardzo wiele sie jednoczesnie nauczylam, wyciagnelam wnioski i czas na powazne zmiany. rok 2010 bedzie zajebisty, mowie wam to!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Youlka Napisano Grudzień 24, 2009 paskudny wręcz!czekam na lepszą aurę i mniej bolesne widoki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach