Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia.rudi

Obsesje jak z nimi walczyć?

Polecane posty

.Jestem w związku od ponad roku,kochamy sie. Ale od jakiegos czasu wpadłam w jakiś obłęd.Nie spie po nocach,mam dziwaczne napady płaczu...boje się że on mnie zdradzi,ze kogos sobie znajdzie albo,ze poprostu przestanie mnie kochać.To wszystko odbija sie na nim,męcze go pytaniami typu "Czy nadal mnie kochasz?" z czestotliwością karabinu maszynowego.Wczoraj wygrzebałam sie z łuzka bo coś mi podpowiadał,że NAPEWNO schował nasze wpólne zdjęcie...oczywiście sie myliłam.Napoczatku przyjmował to na klate,pocieszał mnei i cierpliwie tłumaczył,że nie mam sie czego obawiac i ze niepotrzebnie świruje.Teraz już tak nie robi doprowadza go to do szału...a ja pomimo tego nie moge sie opamiętać.Wiem,ze jak nie przestane to tym bardziej mnie zostawi,bo ilez to mozna wytrzymać z warjatką. Nie wiem co zrobić,chce sie opamiętac ale samym chcieniem mi nie wychodzi:(

Gość Trzaskacz klapą
więcej się ruchaj

Wiem,ze nie powinnam na meczyc,ale za cholere nei wiem co robić aby tego nie robić:) Jedyne co mnei uspokaja to jak słysze,że kocha.Już jak czuje ,ze ogarnia mnie chec placzu to zaczynam czytac esemesy...totalna paranoja:/