Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalaala

tęsknota

Polecane posty

Gość lalalalalaala

Po czym poznajecie, że ktoś za wami tęskni, myśli? Czy to prawda, że jeśli ktoś nam się śni to znaczy, że myśli o nas, szuka kontaktu? Czekam na opinie ;)

Gość albo jest romantykiem
cos w tym jest, ja dokładnie wiem kiedy ktoś o mnie myśli często wtedy też intensywnie o kimś zaczynam myśleć, albo budzę się w nocy lub wypada mi coś z rąk

Gość lalalalalaala
Ostatnio często mi się ktoś śni, budzę się o dziwnych porach. A sny mam tak realistyczne, że aż szkoda, że to sny.. Wierzycie, że da się wejść w czyjś sen?Czytalam że da się to zrobić w trakcie OOBE, ale nie próbowałam.

hmmm to jak często śni mi się pewien aktor to on o mnie myśli :classic_cool:? żartuje;) ja mam coś takiego, ze intuicyjnie wtedy kiedy o kimś ja myślę przeważnie dostaję od tej osoby sms'a bądź jakąś inną wiadomość, ale jeżeli ktoś o mnie myśli i to wyczuwam za cholerę nie mogę się skupić.

Gość adam324
ja np kiedys mialem taka sytuacje ze jak tesknilem za 1 dziewczyna to psul mi sie komputer xD

ja potrafię kontrolować swoje sny, a może i wchodzę w sen kogoś innego? no ale tego nie wiem,. Moje też są strasznie realistyczne i dzisiaj myślałam, że zatłukę tatę, że mnie obudził :classic_cool: :O taki piękny sen...

Gość lalalalalaala
Mi chodzi o sytuację, kiedy znamy tą osobę, no i ona zna nas xD Dziwne to wszystko.. Co do esów, to wiem(czuję) kiedy, od kogo przychodzą.Rzadko się mylę. W ogóle telepatyczne jazdy różne się zdarzają. Tylko o co chodzi z tymi snami? Czy to w ogóle coś znaczy?

Gość lalalalalaala
Zdarzyło mi się raz LD, ale nie było fajnie. Chciałabym wejść w czyjś sen, ale się boję ;/ Mnie ostatnio brat obudził z zajebistego snu, byłam wściekła :D

Gość Mój orgazm trwa
a co lalalalalaala sniło Ci się, żę on wkładał Tobie rękę pod sukienkę:)

Gość lalalalalaala
Nie było w tym śnie nic z erotyki, po prostu rozmawiałam z tą osobą, i czułam jej obecność jak w rzeczywistym świecie.Ciężko to wytłumaczyć. Kiedy się obudziłam, byłam przekonana, że to nie był sen, że naprawdę się widzieliśmy.

Gość lalalalalaala
up