Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznik życiowy.....

Jestem na utrzymaniu siostry!

Polecane posty

Jak to możliwe? Ona lepiej sobie poradziła ode mnie! Ja skończyłem studia-socjologie a ona tylko zawodówke fryzjerską, a oprócz tego zaraz po szkole urodziła dziecko i została samotną matką! Jednak poradziła sobie lepiej ode mnie, zarabia dwa razy tyle niż osoba po studiach, a ja jestem na utrzymaniu młodszej siostry. Ona ma już własny lokal i obiecała mi że pomoże mi w założeniu własnego interesu. Dla mnie sytuacja jest bardzo niezręczna! Jak to możliwe że ona mimo tego że ma tylko wykształcenie zawodowe, jest samotną matką coś w życiu osiągneła w przeciwieństwie do mnie?. :( Ciesze się że dobrze jej się wiedzie ale czasem uważam że to niesprawiedliwe :( Matka cały czas lituje się nade mną a ojciec przypomina mi o tym że jestem nikim!

Gość taka siostra to skarb
korzystaj z jej kasy jak tylko możesz:D

Tylko że ja bym w końcu sam chciał zacząć zarabiać a nie za każdym razem prosić siostre by pożyczyła mi pieniądze! Nawet rodzicom nic o tym nie mówie żeby ich nie martwić! :(

Gość współczuje tej siostrze
bo przecież ona ma nie jedno ale "dwoje" dzieci Ty jesteś tym "drugim dzieckiem"

Gość co ......................
nieudacznik i oferma jestes

Czy wy myślicie że ja nie mam wyrzutów sumienia względem siostry? Mam i to duże, ja mam skończone 31 lat a ona 25 , i lepiej sobie poradziła w życiu ode mnie. Nawet powiedziała że nie musze jej pieniedzy oddawać!Ale zamierzam jej oddać całą forse!

Gość Socjologia to marne studia po
których nie ma pracy a zawodówka fryzjerska to bardzo przyszłościowy zawód.

Gość adam423
moze masz problemy z alkoholem lub z czyms innym , ze zdrowiem ?

Nie mam takich problemów! pracowałem co jakiś czas na budowie, nigdy nie miałem stałej pracy. Teraz jestem po 30tce i pracy dalej brak. :(

Gość adam423
no jestes socjologiem , czyli powinienes rozpoznac swoj problem , jest taki koles Jozef Czapski , moze napisz email do niego i opisz swoj problem , moze cos ci poradzi , odpowie na nurtujace pytania lub nawet pomoze znalezc prace (w koncu po fachu co nie).

Chyba skorzystam z propozycji siostry i otworze własny warzywniak! bo nic innego nie przychodzi mi do głowy :( tylko znowu pieniądze dostane od niej! :( Nawet nie wiecie jak jest mi z tym głupio!

Gość autorze nie wstyd ci żebraku
jeden

Gość weź się człowieku do roboty
a nie żerujesz na innych!

Gość biedna ta twoja siostra ma
darmozjada na utrzaniu ehh

Gość moploko
bo skończyłeś kijowe studia,jak większość którzy mysleli nieważne jakie, byle mieć papier, a pracy po tym nie ma i nie będzie, trzeba było iść na inżyniera

Gość sfasdasd
no ale skonczyl nie wydaje sie wam to dziwne ze osoba z wyzszym wyksztalceniem nie moze znalezc odpowiedniej pracy tylko zapierdala na budowie ??

Gość hej koles .....
Ciesze się że dobrze jej się wiedzie ale czasem uważam że to niesprawiedliwe nie uwazam, ze to niesprawiedliwe socjologia ? a co to jest? ilez socjologow potrzeba? dobrze, ze fach jest czyms co mozna zdobyc nie bedac bardzo inteligentnym inaczej ludzie wyksztalceni byliby zakala swiata- chodzili z zdartym nochalem uwazajac ze pozjadali rozumy tobie zycze powodzenia

Gość skonczyles socjologie
i sie dziwisz ze jestes na utrzymaniu sioistry? i jeszcze sie dziwisz bo ona tylko zawodowke skonczyla.... wiesz ona ma to czego nie masz Ty ZAWÓD i to dobrze płatny...Ty masz dyplom...dyplom ukonczenia studiów na ktore idzie kazdy kto nie ma na siebie pomysłu, chce miec szybko papierek dla papieprka i jest zyciowym nieudacznikiem..... mama nadzieje,ze twoja siostra przeczyta ten temat i zobaczy jak sie o niej wypowiadasz...ze tylko zawodowka ze samotna matka i jak to mozliwe ze je sie udało...tak jakby byla gorsza od Ciebie absolwencie gównianej socjologii...skonczy sie kasa od siostry....

Gość mffjsd
Twoja siostra ma bardzo dobry charakter:) Pomaga ci a powinno byc na odwrót, to Ty jesteś jej starszym bratem!

Gość studia nie dają żadnej gwaranc
ji że bedziesz wiecej zarabiał!

Gość cscscscscsc
pożycz od niej pieniądze i zrób wszystko żeby dobrze rozkręcić interes, potem jej oddasz. Gratuluję wspaniałej siostry, okaż się równie wspaniałym bratem jeśli kiedyś ona będzie w potzrebie! no i nie dołuj się tą sytuacją, nic nowego, samo życie, tylko WALCZ, jesteś w końcu mężczyzną, tak czy nie?

Gość Karel 34
jesli masz trochę oleju w głowie to korzystaj z jej kasy ile się da, próbuj tez ją zerżnąc. Jak nie mieszka teraz z nikim mozęsz spróbować sie do niej zbliżyć.